tiistai 23. lokakuuta 2012

Löylyä yläkropalle

Tänään oli vuorossa yläkroppatreenin testausta. Taas tuli hiukan muutettua juttuja ohjelmasta, nyt kun näki että miten ne käytännössä puree. Yksi liike muuttui kokonaan, yksi liike tuli lisää ja kahdesta muusta meni vastukset ja määrät vähän uusiksi, mutta suht hyvin olin onnistunut ne kuitenkin tohon ohjelmaan ennalta arpomaan.
Treeni alkoi sillä että kyselin salin henkilökunnalta kadonneen korun perään joka sattui löytymäänkin. Mä kun sen viime torstaina hukkasin ja maanataina oli Free:tkin hukassa mutta nekin onneksi löytyi. Demettiaa siis taas ilmassa.
Itse treenaaminen alkoi kuitenkin sillä että heiluttelin 2sarjaa olkapäitä, hauiksia, ojentajia ja rintalihaksia läpi käsipainoilla. 11kg ja 2x16-20 kaikissa paitsi olkapäissä oli öööö.. 8kg käsipainot, vissiinkin.
Sitten siirryin penkin luo ja tein 2x5 30kg. 35kg olisi pitänyt olla, mutta totuttelin penkkiin tämän kerran tuolla kolmelkympil. Seuraavaksi kulmasoutua käsipainoilla. 1x10 15kg ja seuraavaan otettiinkin sitten 17kg käsipainot ja nostettiin toistot 15 eli 2x15 17kg tulee olemaan jatkossa.
Rintaprässiä 2x15 joissa toisessa sarjassa tekeminen jäi 10 koska ei vaan saanut käsiä enää yhteen, joten ensi kerralla teen tiputusta, eli vähennän toiseen sarjaan vastusta yhdellä pykälällä.
Ylätalja ja etutalja 2x15 vuorotellen tehtynä jonka jälkeen jouduin toteamaan että en pysty fiksusti tuolla lapaliikkeeksi suunnittelemaani liikettä tekemään joten piti keksiä jotain muuta.
Jostain syystä päädyin vinopenkkiin jossa tein 2x10 10kg. Vinopenkin tein smithiä käyttäen joten tuo 10kg ei ole ihan se todellinen paino koska smith painaa jo itsessään selvästi enemmän kuin pelkkä tanko, mutta kirjataan kympiksi kuitenkin.
Loppuun vielä myötäotteella leukoja. Niin paljon kuin saa tehtyä eli tänään 4, 3, 3.
Sitten loppuverryttely pyörän päällä. En mitään aikaa ikinä jaksa noista loppuverryttelyitä katsoa vaan poljen ihan fiiliksen mukaan. Tänään ehkä n. 4-6 minuuttia.

Tänään ei valitettavasti ole mitään kuvaa esittää koska olen jo monena työpäivänä unohtanut ottaa kuvan omasta kyynärvarresta ja siihen töissä tulevasta pumpista. Lisäksi teidän toiveenne seuraavasta itsensähäpäisykuvasta on kuultu ja siihenkin asiaan paneudutaan lähiaikoina. Kameraa ei ole taloudessa juuri nyt, mutta ehkä ihan hyvä että ette ihan supertarkkana sitä kuvaa tule saamaan. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...