lauantai 20. lokakuuta 2012

Arvotaan seuraava lihasphoto

Eilinen lenkki meni ihan kivasti. Tuollainen suunnitelman mukainen lyhyehkö ja rauhallinen lenkki tuli taitettua. Jalat tuntuivat ensimäisen 500m melko hirveiltä, sen jälkeen olosuhteisiin nähden ihan hyviltä. Vauhti oli tuo aika itsestään tuleva 10km/h paitsi että pieni eksyminen ei niin pieneen ylämäkeen tiputti keskinopeutta ja nosti sykettä.
Nousun loppuosuudella myös etureidet ilmoittivat itsestään melko rankasti. Ihan polvien yläpuolelle tuli mieltä ylentävää poltetta. Mihinkään killeri mäkiin ei ollut tarkoitus mennä, mutta rupesin taas vaan juoksemaan sinne tänne, niin tottakai samalla tuon mäen sieltä kaivoin reitilleni.
Pitää muistaa paikka sitten jos ja kun ylämäki vetoja haluaa tehdä.

9.5 km/h keskinopeus, 5.81km, 36.40 minuuttia ja keskisyke 136.
Jos tuon mäki osuuden ottaisi pois niin keskisyke olisi varmaankin melkoisen matala, mikä tuli positiivisena yllätyksenä. Mäessä sen verran paljon ja pitkään kyllä syke oli korkealla että varmasti vaikutti tuohon keskisykkeeseen näin lyhyellä lenkillä.
Minimukset olivat vielä näilläkin keleillä vielä ihan pätevät kengät. Hiukan jotkut kastuneet lehtikasat tuntuivat jalan alla liukkaana, mutta eivät aiheuttaneet kuitenkaan mitään väistö toimia vaan pystyi jyräämään suoraan yli. Vähän varpaiden päähän pääsi lenkin aikana vettä, mutta ei mitään häiritsevää määrää kuitenkaan.

Lenkin jälkeen sitten proteiini juoman testaus ja iltapalan tekoon. Proteiini juoma oli veteen tehtynä tosi lähellä laihaa vesikaakaota. Ei siis mikään makuelämys. Tänään kokeillaan perus kaakaon lisäämistä joukkoon ja vähän pienempää määrää vettä. Tuoksu on kyllä melkoisen kaakaomainen mutta maku siis hiukan laimea.

Niin kuin otsikko kertoo niin nyt pistetään arvonta, tai oikeastaan äänestys tai kyselyhän tää oikeastaan on. No mutta kuitenkin, valokuvapläjäys postauksessa oli ihka ensimäinen `kuntokuva` jossa hauis lihas poseerasi. Nyt ajattelin rohkaistua heti perään toiseen kuvaan, joten teidän tehtävä olisi nyt sanoa minkä lihaksen/lihasryhmän kuvautan nähtäväksi?
Jo yhdellä ehdotuksella voi voittaa, mutta jos ehdotuksia sattuisi tulemaan monta otan sen mitä eniten pyydetään.

8 kommenttia:

 1. Haaa! Vatsa tietty!

  Ensimmäisenä mieleen tottakai tuli takapuoli, mutta aattelin, ettei sitä ole soveliasta pyytää tai sun sitä edes postata.

  Eli haaa! Vatsa tietty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pakalihaksista ei varmaan kovin säädyllistä kuvaa saisi.
   Arvelinkin että toi vatsa nyt ainakin mainitaan...

   Poista
 2. Naisena vastaisin tietenkin vatsa, pyöräilijänä reiden ja luistelijana takapuolen. Saat valita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä onkin jo pari. :)
   Reisi/jalka on kyllä keskivartalon kanssa ihan hyvä ehdokas.

   Poista
 3. Futarin reisi olisi kiva nähdä :))

  VastaaPoista
 4. Multakin ääni vatsalle tai sitten pohje, koska kukaan ei koskaan ota pohkeesta kuntokuvia, joten sitä käy vähän sääliksi kaikki se aliarvostus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pohje on sentään aika tärkeä lihas etenkin juoksijoille.. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...