keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kun en urheile, näytän...

... no en ainakaan urheilijalta.
Tätä tosiasiaa on tullut jo muutaman kerran vähän sivuttua, mutta koska nyt on jotain millä sen todistaa, niin uhrataan aiheelle ihan oma kirjoitus.

Moneen kertaan olen kuullut kysymyksen `mitä soitinta soitat?` tai `soitatko tai laulatko jossain bändissä?`. Joku katukyselijä Munkki (kyllä niitäkin Suomessa näyttäisi olevan) on tehnyt varmaan parhaan kysymyksen, kun pysäytti mut kadulla toteamuksella `sä näytät ihan joltain taiteilijalta, mitä teet?`. No joo mä oon urheiluhieroja, vastasin. :D

On kuitenkin ihan mukavaa olla ei niin ennalta-arvatta. Joskus vanhemmat ihmiset voivat katsoa vähän ihmeissään aluksi nuorta pitkähiuksista hierojaa, mutta kun ensimäiset sanat ollaan vaihdettu niin ilmeestä huomaa että ennakkoluulot ovat jo karisseet. Viimeistään sitten hoidon jälkeen, jos oikein ennakkoluuloisia tapauksia on.

Ettei menisi ihan pelkäksi jorinaksi niin pitää nyt varmaan esittää jotakin todistetta. Koska kirjoitan töiden koneelta tällä hetkellä ei ole kuvia käsillä, joten joudutte tyytymään pelkkään linkkiin.
Lekalooks

Joskus alkusyksystä tuli hiukan hassuteltua kameran kanssa ja lähetettyä aikaansaannokset vielä Varustelekan Lekalooksiin, kun noita lekan tuotteita nyt sattuu löytymään kaapeista ja arkivaatetuksestakin. Tuosta jos hiukset laitetaan vähän vähemmän auki ja poistetaan lasit päästä niin ollaan jo aikalailla normilookissa.
Lisää tätä `herkkua` voin tarjoilla teille seuraavissa kirjoituksissa, kun lisää kuvia on käsillä.

Nyt pyytäisinkin teitä hyvät lukijat ja vakoilijat, Tykkäämään tuosta kuvasta Naamakirjassa. Ihan sen takia että itse en voi koska en Facessa enää ole pitkään aikaan ollut. ;)
Tykkääminen on helppo sekä nopea temppu ja mainitaan vielä että mitään tuloja tai vastaavaa ei tykkäämisistä mihinkään tule, vaan minulle ainoastaan hyvä mieli. :D

Tällä kertaa tälläistä, ensi kerralla taas jotain varsinaiseen aiheeseen liittyvää. Tai no aikain jotain sinn päin. :)

2 kommenttia:

 1. Kiva kuva ja tyyli ja no, ei nyt ihan ensimmäisenä tule urheilija mieleen, mutta kyllä senkin kaikkien hämäävien vaatteiden takaa näkee jos osaa katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta. Vaikeampaa olisi jos paria kokoa liian isoja vaatteita roikottaisi yllä. ;)
   Omasta mielestä näytän kyllä vähän oudolle koska en hiuksia pidä oikeastaan ikinä kokonaan auki ja sitten noi ei omat lasit vielä päälle. :)
   Ja ei hiuksetkaan ole enää ihan noin pitkät...

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...