torstai 18. lokakuuta 2012

Domsit ahterissa

Olen aivan varma että domsi tulee vaikka vasta tänään treenasinkin. Olen aivan 100varma.

Tänään siis aloitettiin treenaamista tämän pienen tauon jälkeen. `Normaali` jalkatreeni oli salilla ohjelmassa niin kuin nyt aina torstaisin tulee olemaan.
Töistä lähdin oikeastaan suoraan salille ja matkalla rupesikin oikein pelottamaan. Kuka ihme menee salille klo16.00, no ihan varmasti kaikki. Jostain syystä olin myös nyt itsekkin sinne menossa juuri siihen aikaan. Edellisenä iltana olin kuitenkin vähän ennakoinut ja laittanut treenikamojen mukaan myös soittimen, koska omiin musiikkeihin uppoutuminen auttaa tälläistä väkijoukkoja kammoksuvaa pärjäämään ruuhkaisissa paikoissa.
Ei siellä loppupeleissä ollut yhtään liikaa porukkaa vaan juuri sopivasti. Ei tarvinnut jonottaa tai mitään, mutta katosi kuitenkin hölmöine liikkeineen ja huonoine tekniikkoineen ihmis `massaan`.

Tein treenin niin että aina yksi liike kerrallaan paitsi pohkeet, taka - ja etureidet koneessa tein kiertämällä.
Alkulämpönä toimi 3min juoksumatto. 12.1 km/h
Aloitin takakyykystä. 2x12 1sarja 40kg ja 2 60kg. Pakarat ja reidet kiittivät heti kättelyssä tästä.
Reidet laitteessa ja pohkeet. Kaikkia 2x12.
Smith nytkytys. 1x20 nytkytystä 20kg ainoastaan näin ekallakerralla. Missäkö tuntui? No ahterissa.
Mave 2x12 30kg. Liian kevyt kun en tehnyt edes ihan maasta. Ens kerralla 50kg ja maasta asti.
Askelkyykky kävely 1x20 17kg käsipainoilla. 15kg tuntui niin vähältä joten otin 17. Ens kerralla vois tehdä kaksi 20 sarjaa. Tuntui kyllä nytkin ahterissa.
Kävelynhän teen tosiaan niin että ponnistan askeleesta suoraan toiseen. En siis pysähdy yläasennossa ja mene hissinä ylös alas, vaan jos liikkeestä piirrettäisiin viiva se olisi aallon muotoinen. you know?
Loppuun vielä tasapaino hyppyjä 18kg kahvakuula sylissä.

Nää ekat kerrat salia taukojen jälkeen on aina yhtä herkkuu. Pamahtaa jalkoihin niin että varmasti tuntuu vaikka painot on melkein kaikki vähän alakanttiin. Ens viikolla varmaan kans vähän tuntuu kun saa ekan kokonaisen viikon tehtyä. Sitten voikin varmaan nostaa heti painoja kun jalat tottuu.
Takakyykky, syvä smith ja nuo askelkyykyt sai kyllä ahterin kyykkäämään ihan kivasti.
Tiedättekö sen tunteen kun pakaroiden ulkoreunassa olevat kuopat `imeytyvät` sisäänpäin ihan kuin haluaisivat kohdata ja pakarat on muuten ihan puuta. Siltä se taas tuntui tänään. Ja siltä se tuntuu taas huomenna tai viimeistään ylihuomenna, riippuen domsin delaystä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...