keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mitäs tänään syötäisiin?

Kausi on mun osaltani oikeastaan paketissa. Pelikielto on ollut jo kauan liipaisimella ja viime lauantain pelissä tuomari päätti sen keltaisen kortin antaa, joten ensi viikon ja samalla kauden vika peli menee peliä katsomosta käsin katsoen.
Vaikka en viikonloppuna pelaakkaan niin tällä viikolla olen kuitenkin treeneissä suht normaalisti mukana. Perjantaina tosin jätän väliin ja käyn yksikseen juoksentelemassa. Joko normi lenkki tai sitten käy vetäisemässä coopperin. Riippuu päivän muusta ohjelmasta ja säästä.

No sieniähän sitä syksyllä kuuluu syödä.
Tämä viikko on ollut samankaltainen kun viime viikotkin. Joukkueen treenejä ja siinä oikeastaan kaikki. Ei salia, ei lenkkejä, ei oikeastaan mitään omatoimista jonka voisi treenaamiseksi laskea.
Perjantaina käyn siis vielä juoksemassa ja sen jälkeen aloitan reilun viikon treenitauon. Offseason.
Viikonloppu ja koko tuleva viikko mennään siis tekemättä mitään ja sitä seuraavana tiistaina sitten aloitellaan punttien kolistelu ja jonkinlaiset fiiliksen mukaan juostut lenkit.
Pääpaino on mun offseasonilla aluksi tuossa kuntosali treenissä ja lenkkejä juostaan aina kun siltä tuntuu, niin pitkään kuin tiet ovat juoksukunnossa. Kun tulee loskat ja lumet niin juokseminen on pelkkää lyhyttä alku/loppuverryttelyä juoksumatolla.
No ei nyt tuon enempää tuosta ylimenokaudesta koska kirjoittelen siitä sitten ihan oman jutun saliohjelmineen kaikkineen.

Suppilovahverokastike = Ihan parhautta

Blogin ulkoasu on tällähetkellä vielä vaiheessa joten älkää pelästykö, ei se tälläiseksi jää. Jos tämän viikon aikana saisi tuonkin päivityksen valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...