torstai 25. lokakuuta 2012

Salihanskat ja 1 jalan maastaveto

Kirjoittelin alkuviikosta otsikolla Löylyä yläkropalle, mutta kirjoittaessa unohtui kokonaan selittää otsikkoa tarkemmin. Löylyllä ei tarkoitettu hirveää yläkropan rääkkäystä vaan sitä että suihkuun mennessä pamahti vastaan erittäin voimakas kuumanilman aalto.
No saunahan siellä oli päällä ja ovi jätetty auki, joten siinä jo suihkussa ollessa sai kevyet löylyt. Voisi jonkun treenin jälkeen käydä ihan kunnon löylytkin ottamassa, kunhan sopivan löysä aikatauluinen päivä osuu kohdalle, ihan kun mun päivät jotain kiireisiä tällä hetkellä olisi. :)

Töissä tulee käsivarsiin vähän pumppia. Tässä jo tosin pahin pumppi kadonnut.
Tänään suoritettiin viikon viimeinen salitreeni ja viikon toinen jalkatreeni. Ei ainakaan toistaiseksi ole sellainen tunne että olisi pamahtanut jalkoihin ihan yhtä pahasti kuin viikko sitten, mutta maastaveto sai selän kyllä pyytelemään armoa. Ei sillä että sitä olisi tehty jotenkin tosi paljon tai rankasti, vaan sen takia että selkää treenattiin enemmissä määrin eilen, keskivartalo päivänä.
Kokeilin tehdä smithillä 1jalanmaastavetoa, joka onnistuikin hyvin. Tasapaino on paljon helpompi säilyttii kun pelkällä tangolla tai kahvakuulalla joten kaikki tuon liikkeen fanit nyt smithiä testaamaan.

`Ei mitään Stiigaa vaan Everlastii.`
En olisi ikinä uskonut että menen tilaamaan salihanskat, koska ne ei ole yhtään `uskottavat`. Tiedän että tuo näkökanta on melko neandertalilainen ajattelumalli. Ihan kun sillä olisi mitään väliä miltä siellä salilla näyttää, mutta jotain mulla on noita hanskoja vastaan ollut. Ainakin itseni käyttämänä.
Nyt kuitenkin kun pitää tehdä käsillä töitä samaan aikaan kun käy salilla, niin noista hanskoista on oikeasti hyötyä. Kämmenet ei mene rikki ja asiakkailla on mukavempaa, kun hierojan kädet on pehmeät eivätkä ole täynnä kovettumia ja teräviä nahanpaloja.
Hierojan hommat on tehnyt omista käsistä vielä sen verran pehmeät ettei ne juurikaan kestä mitään kuritusta menemättä rikki. Sen siitä saa kun pesee, öljyää ja mekaanisesti hankaa käsiään päivät pitkät. :D
No kun salihanskat piti hommata niin tietysti etsin kaikista halvimmat ja tällä kerralla kävi aikamoinen tuuri että ne halvimat olivat everlast:in nahkaiset mallit.
Ei muuta kuin hanskat käteen ja baariin, eiku siis salille. ;)


Koska kaikista viikon treeneistä ei ole tullut kerrottua niin teen huomenna niistä  tarkemman yhteenvedon. Itsensähäpäisykuvan otto antaa odottaa itseään niin kauan että saan kameran talouteen, eli ensi viikkoon menee. Voi olla että sieltä ainakin sitä keskivartalo kuvaa pukkaa...

Loppuun vielä pieni huumoripläjäys, koska nämä molemmat liittyvät mielestäni suht hyvin noihin salihanskoihin..
Electric Six
Ketonen ja Myllyrinne (se ehkä paras sketsi näiltä veikoilta)

2 kommenttia:

  1. Ite oon myös ihastunut hanskoihin tasan sen jälkeen kun itse rupesin niitä käyttämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tulenko ikinä noihin varsinaisesti ihastumaan, mutta hyödylliset ovat varmasti.. :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...