sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kausi paketissa. All Facts

Eilen oli kauden viimeine peli, jonka itse siis vietin vaihtopenkillä siviilit päällä, koska kauden 4keltainen kortti edellisessä pelissä tarkoitti pelikieltoa.
Outoa ajatella että kausi on paketissa, koska muistan kuin eilisen sen kun sain valmentajalta pari ohjetta ennen kevään ensimäistä sarjapeliä. Vaikka aika tuntuukin menneen nopeasti niin silti on suht raskas ja pitkä kausi takana. Kyllähän sitä tietysti pelaisi lisää, mutta täällä kylmässä pohjolassa, rupeaa tulemaan vaan aina nuo kylmät ja märät kelit vastaan.

Kausi oli kaiken kaikkiaan onnistunut, niin joukkueen kuin omastakin näkökannasta. Otin itselleni tietyn roolin jonka pidin koko kauden ajan, suoritus varmuuden ollen parempi kuin koskaan aikaisemmin.
Viimeisen pelin jälkeisessä saunassa ja sitä seuraneessa viihteellä olossa oli mukava kuulla positiivisia asioita omista kesän peleistä ja vielä sellaisilta henkilöiltä, joiden tiedän sanovan juuri sen mitä ovat mieltä. Jos olisin ollut huono niin olisivat kyllä senkin varmasti kertoneet sillä ovat sen ennenkin tehneet. ;)

Adidakset oikein sähkyy uutuuttaan
Joukkue saavutti tavoitteensa joka oli tietty pistemäärä. Pistemäärä täyttyi kauden kolmanneksi viimeisessä pelissä, jonka jälkeen sitten tuli kaksi tappiota. Toinen ositain ansaitusti ja eilen sitten, jos ei nyt kyseenalaisesti, niin ei ehkä niin ansaitsti. Pistetavoite kuitenkin täyttyi ja joukkueemme oli kauden päätyttyä sijalla 4, joka on muille kuin meidän joukkueen pelaajille jopa pieni yllätys. Joukkue uudistui ennen tätä kautta jonkin verran ja meitä ei oltu ihan noin korkealle sijoitettu ennen kautta olleissa veikkauksissa/ennakoissa. Itse kuitenkin tiesimme että tavoite on realistinen, kuten se olikin.
Meidän kausi on 27ottelun pituinen rypistys. Meidän saavutettu tavoite oli 40pinnaa joten n. 1.4pistettä per peli tuli kerättyä. (niille jotka eivät tiedä niin voitosta 3pistettä, tasurista 1 ja häviöstä 0)

Syksyn sateet veivät säihkeen ja glamourin
Omissa tilastoissa on sitten jo hiukan enemmän numeroita.
Pelasin yhteensä 24pelissä kaikista 27:mästä. Missatut 3peliä johtuivat: 1loukkaantuminen, 1muita menoja ja 1pelikielto.
Olin kaikissa pelaamissani otteluissa avauskokoonpanossa joka on 3eniten koko joukkueesta ja pelattuja minuutteja on myöskin 3eniten koko meidän joukkueesta.
Yhteensä pelasin 24ottelussa 2133minuuttia, eli puolessa välissä kautta asettamani 2000minuutin ylitys tavoite täyttyi ihan kivasti. 2133minuuttia / 24pelillä tekee 88.8 minuuttia per pelattu ottelu. Kun ottaa huomioon että pelissä ei voi pelata 90minuuttia enempää niin tuo on kyllä erittäin hyvä keskiarvo.
Puolustajana on päässyt ihan hirveästi maaliverkkoja heiluttamaan, joten maalimääräksi jäi 3 joista kaksi sarjassa ja yksi suomen cupissa.
Hauska yksityiskohta on kuitenkin se että tein maalin jokaisessa pelissä jonka aloitin laitahyökkääjänä, joka on kyllä jo suht hyvä suoritus. Sitä että kuinka moneen maaliin annoin syötön en tiedä, mutta kyllä niitäkin jokunen oli. Varmaan jokunen tehtyjä maaleja enemmän.

Kausi oli tosiaan suht raskas, mutta kaikin puolin taas niin palkitseva. Jo pelkkä joukkuekavereiden kanssa treenaaminen on herkkua, saati sitten se että pääset mittaamaan itsesi joka viikko pelissä muita vastaan.
Suht paljonhan on töitä tullut taas tehtyä kauden aikana ja sitä ennen.
Kausi taisi alkaa joskus marraskuussa pakkasessa suoritetuilla joukkueen treeneillä, tosin itse olin jo aloittanut treenaamisen (juoksemisen) jo paria kuukautta aikaisemmin, koska en pitänyt kuin 1-2viikkoa taukoa viime kauden jälkeen. Marraskuusta mentiin suht kevyehkösti hengitys elimistöä harjoittaen aina uuteenvuoteen asti, jonka jälkeen pistettiin joukueenkin kanssa jo vähän enemmän vauhtia päälle.
Siinä sitten erinäin määrä juoksua, jalkapalloa, treenipelejä ja ulkokentillä palelemista minkä jälkeen toukokuu rupesi jo lähestymään pikkuhiljaa. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna olikin sitten jo aika juhlan eli ensimäisen sarjapelin. Siitä eteenpäin mentiinkin sitten 1-2 peliä per viikko tahdilla aina eiliseen asti.
Helmikuun intervallitreenit tuli tehtyä aika jäätävässä kelissä
Nyt on siis aika taas pienen huilaamisen.
Tosin torstaina pitää kai mennä juoksemaan 400m kisa paria muuta pelaajaa vastaan, koska mut tälläisen puhuttiin saunaillassa mukaan.
Treenaaminen jatkuu kuitenkin ohjelman mukaan vasta 16päivä tiistaina, jolloin aloitan salilla painojen kolistelemisen.
Enemmän ja tarkemmin tulevasta omatoimisesta treenijaksosta tulee heti kun saan ohjelmat ja aikataulut lopullisesti itselleni suunniteltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...