keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Jo keskiviikko + itsensähäpäisykuvaa

Viikko on taas lähtenyt viikonlopun vaelluksen jälkeen käyntiin ja yhtäkkiä sitä ollaankin jo keskiviikossa. Salitreenit ja treenit yleensäkkin toistavat nyt siis aikalailla samaa kaavaa, mutta silti on ollut hienoa huomata että sinne salille raahautuminen on joka kerta hauskaa. Johtuu varmaan siitä että yhtäkään salitreeniä ei tehdä kahteen kertaan viikon sisään vaikka jotkin liikkeet toistuu pariin otteeseen.
Anoppilanväki kävi Saksassa ja pelipaitaahan sieltä tuliaiseksi tuli.
Maanantaina jalkoja ja pelkäsinkin että tuntuuko rinkan kantaminen takareisissä. Pelko oli kuitenkin turhaa sillä tuntemukset olivat melko samat kuin viimeksikin. Takakyykyssä pääsin jotenkin mukavan alas eli menin vähän 90yli ja sieltä pääsi vielä sitten ylöskin. 1x6 50kg ja 2x6 70kg.
Prässikin meni kivasti ja heittelinkin vähän lisää painoa varsinaisiin sarjoihin. Toisella sarjalla viimeiset toistot olivat jo tosi mukavan tuntuisia. Ei ole kolmos/nelos sarjoja pitempiä ennen tuollaisilla tehty. Näköjään voi kuitenkin tehdä. 1x6 150kg ja 2x6 180kg.

Eilen sitten yläkroppaa. Penkissä mentiin nyt siihen ohjelmassa lukevaan painoon eli 2x5 35kg. On kyllä sen verran hurjat tulokset että pitäisiköhän lähteä ihan kisaamaan. :D Tekniikkakin on vähän mitä sattuu koska kyynerpäät koukistuu enemmänkin sivuille kuin `kylkien viereen`. Ranteet on ihan ok kuitenkin.
Rintaprässi tehtiin nyt niin että toinen 15sarja tehtiin kevyemmällä vastuksella. Toistot jäi kuitenkin 13 koska tuollakin tuli seinä vastaan. Tuolla kuitenkin jatketaan ja koitetaan saada ne molemmat sarjat täydellisinä tehtyä. Myötäote leukoja meni treenin lopuksi 4,4,3. Lopuksi kävin vielä tekemässä kevyesti lapoja. Muuten mentiinkin ihan ohjelmien mukaan. Kun kaikki viikon treenit on tehty niin kirjaan ne taas täydellisinä nähtäväksi.

Hauska tapahtuma tapahtui maanataina kun tein toiseksi viimeisenä liikkeenä penkillenousuja käsipainoilla. Toinen treenaaja siinä vieressä treenaili käsiään ja sitten kun itse siitä lähden smithin kautta fillaroimaan niin pyörän selästä näin kun tämä käsien treenaaja teki myös penkillenousuja. En tiedä sattuiko niin sopivasti että kaverilla oli ohjelmassa penkillenousut käsiliikkeiden seassa vai testailiko mun liikettä vaan. En ole ennen kenekään tuolla tuollaista tekevän joten epäilen jälkimäistä. :)
Salihanskat ovat osoittautuneet ihan hyviksi tosin hikoavat sen verran että revin ne kyllä aina pois kun en niitä tarvitse. Tiukempien juttujen jälkeen tuntuu vaan että noita ei meinaa saada pois käsistä, varsinkin jos on sormista ja kyynärvarsista käytettä kaikki voima painon pitelemiseen.

Nyt kun kaikki asiallinen teksti on kirjoitettu niin voidaan Tiitin sanoin häpäistäitseä. En uskonut että mitään kuntokuvaa ikinä tulisin tänne laittamaan, mutta koska ne ovat kiinnostaneet niin monia, jopa ihan kyselyihin asti, niin olen heitänyt pikkuhiljaa anonyymiutta roskiin ja nyt lentää sitten jo itsensäkunnioituskin. ;)
Kuvat on nyt tässä aamulla itsenäppäistyjä, joten laatu on vähän mitä sattuu, mutta eiköhän niistä se oleellinen tule selväski. Vatsaa koska sitä haluttiin, jos enää kehtaan mitään tänne tän jälkeen kirjoittaa niin voisi sen toisenkin enemmän toivotun eli reiden koittaa kuvauttaa.
Oletpa kapea ja lihastakin voisit vähän hankkia. ;)

6 kommenttia:

 1. Tuolla Allianz Arenalla me oltiin aiemmin tässä kuussa Bayernin peliä katselemassa, huikea meininki!

  Ja kelpomassu, sanoisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olisi kiva päästä itsekkin sinne vierailemaan. Dortmundiin tosin vielä mieluummin.

   No joo on se siihen nähden että sitä ei ole vartavasten juurikaan treenattu. :)

   Poista
 2. Hieno on mahakuva!

  Muiden kuvia on muuten jotenkin paljon kivampi katsella kuin omia, eivät vaikuta ollenkaan noloilta häpäisykuvilta. Etenkin se oman itsensä kuvaus/poseeraus aiheuttaa mulle jotenkin huonoja värinöitä (vaikka kuinka mainitsisin, että tässä ihan läpällä vähän leikin, enkä kuvittele salaa olevani joku kehonrakentaja). Mutta toisten kuvista vaan katselee, että ohhoh, onpas siinä kivat lihakset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin juurikin näin.
   Toisten kuvat on han jees mutta jotenki noi omat tuossa kirjoituksessa hämäävät. :D

   Poista
 3. Omien kuntokuvien postaaminen tuntuu minusta jotenkin nololta. Mutta kai niitä joskus voi vähän vilauttaa, että lukijat näkee onko treeni tuottanut tulosta.

  Hyvä maha! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulostaa melko tutulta. :)
   Jotenkin selainen pics or it didn't happen tyylistä ajattelua.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...