perjantai 19. lokakuuta 2012

Proteiinia

Jalat on jumissa. Reidet, pakarat ja hiukan jopa alaselkä. Alaselkä tosin on niin liitoksissa pakaroiden alueeseen että jos toinen on niin sitten on yleensä myös toinen.
Lenkille pitäisi kuitenkin lähte, vaikkakin suht kevyelle sellaiselle. Alun jälkeen jaloissa ei varmaan tunnu mitään mutta illalla tai huomen aamuna voi vähän taas tuntua. No eka kerta on aina eka kerta, ensi viikolla jo helpottaa.

Ulkoasu on ainakin pirtee
Hera80 pääsi loppumaan, johan se tuolla kaapissa varmaan 2vuotta oli. Kertoo varmaan jotain mun lisäravinne tottumuksista.
Tuota tuli oikeastaan käytettyä ainoastaan silloin kuin tuli tehtyä kunnolla punttien kanssa jotain. Makunakin oli hirveä mansikka, joka upposi ainoastaan maitoon sekoitettuna ja silloinkin tein juomasta vahvaa koska pienen määrän sai alas helpommin kuin jonkun puolen litran annoksen.

Täyttä painoa ;)
Kävin sitten hakemassa itselle vähän proteiinia ja ajattelin nyt tässä pari kuukautta napsia yhden annoksen päivässä niin kauan kuin tätä kuntosali `kuuria` tässä kestää. Tasaisesti siis yksi annos päivässä, vaikka sinä päivänä ei salilla olisikaan vierailtu.

Olin laiska ja painelin suoraan normikauppaan hakemaan jauhetta. Onhan siellä aina jotain, ainakin Hera80 jos ei muuta. Mass2 Whei+ sun muita löytyi eli oikeastaan ihan nää `perus` jutut. Katselin oikeastaan vaan ja ainoastaan noita tuota proteiini pitoisuutta ja sen että maku olisi suklaa. Parhaat arvot oli Leaderin whey+:sassa. Makunakin joku ihmeellinen kaakao. No ei proteiinin hyvää pidekkään olla joten pussi kainaloon ja menoks.
Vielä ei ole testattu, mutta lenkin jälkeen tulee tän päivän annos nautittua. Toivon että toi olisi sillälailla kohtuullisen makuista että voisi juoda veteen sekoitettuna, koska silloin juoman teko jossain muualla kuin himassa olisi helpommin mahdollista.

Kaakao epäilyttää. Varmasti silti mansikkaa parempi
 Ja tosiaan heraproteiiniahan tuo on. Molempaa niin kosentraattia kuin isolaattia löytyy. Ikävä kyllä niiden suhdetta ei kerrota.

Nyt lenkille, mars..

4 kommenttia:

 1. Mä kävin kanssa alkuviikosta ostamassa uuden pussin hera80:sta, kun vanhasta pussista oli mennyt päivä jo aikoja sitten! :D Tuo on muuten aika tärkeää, että menisi veden kanssa. En juurikaan juo palkkareita tai muuta, koska ilman maitoa ne litkut on karmeita ja maitopurkkeja taas ei viitsi tuntikausia reenikassissa kantaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei pysty oikein kantamaan tai valmiiksi edes täyttämään. Tää maistui kyllä etäisesti kaakaolle joskin melko laihalle. :)
   Täytyy koittaa ihan oiiean kaakaon lisäämistä sekaan.

   Poista
 2. Seuraavan kerran kun oon lisäravinteita hommaamassa niin kannattaa tsekata Northforcen (www.northforce.fi) tuotteita. Täysin lisäaineetonta tavaraa joita on yritetty ainakin kohdentaa aika tarkasti eri tarpeisiin.

  Mulla käytössä noi palautusjuomat lähinnä tuolla salibandyn puolella turnausviikonloppujen aikana. Tällasella migreeniyliherkällä kaverilla piti migreenit loitolla koko kauden, mikä oli selkee ero aikasempiin vuosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä muistaa tuo merkki varsinkin jos tuo litkiminen jää vähääkään tavaksi.
   Nythän juon pelkästään proteiinin takia, mutta kyllähän kesällä pelien jälkeen palkkarikin olisi paikallaan.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...