maanantai 22. lokakuuta 2012

Kauneus ja terveys messut + rasvaprosentti

Viikonloppu meni easyissä merkeissä, koska annoin jalkojen lepäillä alkujärkytyksiä pois. Ei siis urheilua mutta kyllä sitä tuli kuitenkin jalkojen päällä ihan riittämiin oltua silti.
Lauantaina melkolailla koko kämpän kattava siivoaminen, josta jäi vielä vähän puuhaa viikollekkin tehtäväksi sekä sitten sunnuntaina Kauneus ja terveys messuilla pyörähtäminen ja siihen päälle vielä suht nopea Helsinki kierros.
Jaloissa ei tuntunut sunnuntai aamuna enää hirveästi koska lyhyet venytyksetkin muistin tehdä, mutta Messukeskuksen portaat herättivät kyllä tuntemukset jaloissa uudestaan.

Messuilla olin enemmänkin seurana ja kyllä terveyspuoli tuli tottakai sitten vähän tarkemmin katseltua. Koru puolella oli miesten kelloja ja onneksi mulla ei ole tällä hetkellä juurikaan rahaa niihin. :) Muoti puolella en ollut sitten enää niinkään kotonani. Ei ollut juurikaan miehille mitään ja jos oli niin jotain hipsteri juttuja.
Oli kuitenkin ihan kiva pyörähtää messut läpi, koska jo pelkkä ihmisten ihmettely ja vakoilu on itselleni hyvää hupia. Myöskin Terksu tuli bongattua messuilta, mutta jätin moikkaamisen tekemättä koska en ollut aivan 100% varma siitä oliko henkilö tosiaan Terksu siinä tilanteessa. Oli se..
Lisäksi kun itse näyttää normivaatteissa enemmän rock muusikolta kuin urheilijalta niin Terksu olisi voinut olla suht ihmeissään, ainakin aluksi.

Omnia testautti terveyttä..
Terveyspuolella oli kaikenlaisia mahdollisuuksia, kuten vyötärön ja rasvaprosentin mittaaminen. En aluksi meinannut mennä itseäni testaamaan, koska mittaus tehtiin käsissä puristettavalla laitteella eikä pihdeillä. No taas mut kuitenkin ylipuhuttiin ja jonoon mentiin.
Pitkä jopa hoikan näköinen pukumies testasi ennen meitä itsensä ja taisi saada n. 25 rasparosentiksi. Seuralaiseni vetäisi vähän päälle 20 joka on naiselle ihan jees. Itse annoin sitten mittaajille hiukan ihmeteltävää kun mittari ilmoitti omaksi arvokseni 8.4. :D
Tietoja ylöskirjannut nainen joutui toistamaan tuon arvon pariin kertaan ennen kuin uskoi sen. Outoa sillä eihän tuo nyt mikään ihan hirveä arvo ole, etenkään ammatti/aktiivi urheilijoille.  Niitä ei tainnut vaan olla siellä itseään mittauttamassa..
Joskus vuosia sitten on mitattu pihdeillä tuollaisia 10lukemia, mutta nyt olen kyllä paremmassa kunnossa, joten vaikka tuon laitteen tulos on suuntaa-antava pihteihin verrattuna, niin rasvaprosentti on varmaan jossain 8.4 - 9.5 välillä. Tällähetkellä olen kyllä kauden jäljiltä vähän kevyessä kunnossa joten talven aikana saisi paino taas hiukan kyllä nousta.
Painoindeksi osui kuitenkin aikalailla keskellä normaalipainoisen aluetta joka on hyvä asia.

Ruipelo. Painoa pitäisi saada lisää.
Näköjään se rasvaprosentti säilyy/tippuu vaikka välillä vetäisikin karkkia, sipsiä ja pizzaa. Pienet herkuttelut viikossa ei siis kaada pankkia, ei siis ole pakko vetää ruoka asioita ihan överiksi. :)
Nyt tankkaan tämän aamun ja painelen päivällä salille kiusaamaan jalkoja ihan kunnolla, ennen kuin painun iltavuoroon töihin.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille.!

4 kommenttia:

 1. Oi oi mäkin sain ihanan takareisi muiston niissä messuportaissa, vaikka treeni oli keskiviikkona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin jo tosiaan että jalat olis ihan hyvät, mut rappuset palautti kyl maan pinnalle.. :)

   Poista
 2. 8.4? ja minä kun luulin että ystäväni joka omistaa 10% prosentin oli hyvässä kunnossa. Huh. Ilmeisesti juokseminen kannattaa aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se 10 on ihan hyvä.
   Itsellä oli n 10 pari kolme vuotta sitten mutta nyt on tullut hiukan lihasmassaa mutta paino on pysynyt samana..
   Kyllä se monipuolinen liikunta kannattaa aina.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...