torstai 1. marraskuuta 2012

Marraskuun ostolakko

Keskiviikko tuli tällä viikolla ihan puskista ja nyt olen jo painelemassa perjantaissa. Ihan ihmeellinen viikko siis meneillään. Tarvitsisi vissiinkin niitä futis treenejä että pysyisi päivissä perillä, kun ei nuo salitreenit niin hyvin sitä tee. Tosin tänään on ollut ihan perjantai vaikka olin salilla, vaikka perjantaisin ei salilla olla. Tai ehkä huomenna eli perjantaina ollaan, koska ulkona on niin huono lenkki keli että olen taipumaisillaan juoksumatolla juoksuun eli kuolemiseen tylsyyteen. Mainitaan vielä kerran perjantai ihan huvikseen. :)

Lekalooks kuvia tuli näpsittyä enemmänkin
Tänään oli ohjelmassa viikon toinen jalkatreeni. Treeni tuntui tosi lyhyeltä ja katselinkin kelloa loppupyöräilyn aikana, koska tuntui että treeniin kului joku 30min. No kyllä siellä salin puolella kuitenkin joku 50min tuli oltua. Ei vaan tarvitse enää arpoa liikkeitä tai painoja vaan voi painella liikkeestä toiseen, niin ohjelmat on suht pikaisia oikeastaan jokaisena päivänä. Mukavempi niin että lyhyesti monena päivänä kuin sitten pari maratooni treeniä.
Oikeastaan jokainen treeni on samanpituinen noin suunnilleen. Siitä kun aloitan polkemisen, siihen kun tulen suihkun jälkeen pukuhuoneesta ulos menee aikalailla tasan 60min. Eli about 45 minuuttia treenaan punttien kanssa jos pukuhuoneessa vietetyn ajan ja alku sekä loppuverryttelyn ottaa pois laskuista.

Olen nyt jalkapäivinä huomannut että syväkyykyn tekeminen taitaa osoittautua melko tärkeäksi itselle. Normi kyykyissä meinaa vieläkin jäädä kulma juuri ja juuri siihen 90 kun haluaisin että se menisi aina hiukan yli. Keskittymisestähän tuo on kiinni. Tänään tein kuitenkin syvä`nytkytyksien` sijaan ihan puhtaita syväkyykkyjä smithillä. Painoa laitoin 30kg noin aluksi ja tein 1x7. Jos olisi isompi ahteri niin se osuisi noissa maahan.
Pidän nuo kevyemmät syvät ohjelmassa ainakin kerran viikossa tästä eteenpäin. Samalla koitan saada sen normikyykyn kulman sen 90 yli ainakin maanatain 6toiston sarjoissa. Nämä perjantain 12sarjat saa olla loppuakohden varsinkin ei ihan niin syviä. Mitään pintakyykkyjä en kuitenkaan tee vaan tuo on nykyisellääkin erittäin lähellä sitä 90 ellei jopa ihan tasan.

Kuukausipalkkalaisena kärsin taloudellisesti näistä lyhyistä kuukausista, kuten menneestä syys ja lokakuusta. Rahaa ei ole siis tullut ovista ja ikkunoista, mutta kaikkia pikku tuhlauksia on silti ollut `pakko` tehdä. Jo viime kuun alkupuoliskolla ajattelin että olen jonkunlaisessa ostolakossa loppukuun mutta eihän se onistunut kun kaikkea pientä piti (melkein) pakosti ostaa. Otankin nyt vahingon takaisin ja pidän tämän kuun tyhjänä kaikesta ei välttämättömästä ostelusta.
Ei vaatteita, lehtiä, krääsää tai muuta vastaavaa. Ruokaa, bensaa, laskuja noin pääpiirteissään siis ainoastaan.
Jotta ei menisi ihan puritanisti kuukaudeksi niin annan itselleni pari kohdetta jotka saan hankkia.
Ensimäinen oli tänään ostettu Crosstraining magazine lehti. 7.5e
Toinen on talven pimeille illoille täytettä tuova peli. (tietokonepelit on sitä täyttä elämää) n. 30e.
Ja mikäs se kolmas olikaan.... Ai niin salilla käynti oikeutta pitää jatkaa kuun puolessa välissä, mutta tämä menee noihin välttämättömyyksiin.
Kolmas löysä voisi olla se että annan itseni ostaa vaikka yhden cd:n tai jotain vastaavaa.
Kuukauden `turhat` menot olisivat siis alle 60e, jonka voisi asettaa hyväksi rajaksi marraskuulle.

Nämä 2 ehkä ne parhaat tuon Lekalooksissa olevan lisäksi.
Onko teillä jotain kuukauden kuureja menossa, ajatuksissa tai lähimenneisyydessä. Monna ainakin taisi bloginsa perusteella aloittaa sokerittomankuun...
Sokerista tuli mieleen että olen lopettanut täyden sokerinlisäämiskiellon ja välillä lisään puolikkaan teelusikallisen energiapölyä kahviini.
Kahvinkin lopetin kokonaan jossain vaiheessa, mutta sen pahasta mausta huolimatta juon sitä taas silloin tällöin. Täyden kupin sijaan juon enää vain puolikkaita. Arkipäivisin kahvia saattaa mennä siis 0-3 annosta eli 0 - 1.5 normikuppia. (muumimuki olkoon normikupin määre).
Kotona en kahvia keitä ollenkaan. Ja tyhjään vatsaan en sitä myöskään juo koska siitä ei vatsa tykkää.

5 kommenttia:

 1. Komeita kuvia! *Mog goes badass* :D.
  Täytyy ihan kysyä näin entisenä jalkapalloilijana että mikäli ei ole salaisuus niin missä jengissä pelaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt tiedä Badass:istä kun on oikeastaan normi vaatetus. :D
   En ole sitä kyllä kertonut, mutta Suomen chicagosta se joukkue löytyy. ;)

   Poista
  2. *is badass*? :P
   Ei ei ei...Fc Honka sen olla pitää ;). No ei se niin veristä enään ole kun tuli itse jo reilu 1½ sitten lopetettua 10 vuoden harrastusajan jälkeen. Olihan se mukavaa vielä kun sitä jaksoi, viimeiset kaksi vuotta maistuivat kyllä puulle ja nyt kun lukiokin alkoi niin en millään ehtisi 4 viikossa juosta harjoituksissa + peleissä.

   Poista
 2. Mä harrastan kanssa noita turhan tavaran ostolakkoja aina kun tarvetta on. Siinä kyllä käy aika hyvin selville kuinka paljon sitä rahaa kaikenmaailman krääsään oikeastaan meneekään :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kuussa kyllä huomasin sen aika hyvin kun asia oli joka ostosta tehdessä mielessä.
   Hiukan useammin voisi näitä ostolakkoja kyllä pitää.
   Ennen olin niin pihi ettei hirveästi tarvinnut mutta nyt tulee törsättyä enemmän. Johtuu varmaan siitä että sitä rahaa tulee koko ajan tasaisesti sisään. :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...