sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Terveen miehen paluu arkeen.

Onpa ollut vientiä viime päivinä. Istumistakin on tullut parissa päivässä yhden viikon tarpeiksi. Torstaina odottelin koko lyhyen koulupäivän soittoa lääkäriltä ja kun suuntasin koululta kohti kaupunkia niin puhelin soi. Kuvissa näkyi kuulemma täysin terve miehen pää. Ei siis ongelmaa siellä ja lääkärin mukaan tässä vaiheessa on mies tutkittu ihan loppuun asti. Ei siis muuta kuin paluu arkeen.
No kaupungille iskemään hiukan biljardia jonka kautta himaan ja kohti treenejä. Torstain treenin tein aika myöhään illalla koska yhdistin salin perään vielä puolitoistatuntia sisäfutista. Treeni alkoi siis klo 20.00 tunnin salilla ja jatkui futiksen merkeissä aina puoli yhteentoista. Vähän kyllä meinasi loppua energia, kun ensin salilla kiusaa jalkoja ja sitten menee sinkoilemaan parketille pallon perässä, kellon ollessa yli 9 illalla.

Salilla oli tarkoitus tehdä vähän maltillisemmin kuin torstaisin yleensä ja sainkin pidettyä tämän moodin yllä prässin ja kyykyn ajan. Mavessa sitten kuitenkin vahingossa sorruin.
Aloittelin 6sarjalle ja 60kg. Siitä kutonen 80kg. Sitten kolmonen 100kg. Ja kun siinä vieressä nojaili 80kg sarjoissa käyttämäni 10kg kiekot niin heitin nekin vielä uudelleen kyytiin. Viimeinen sarja siis 120kg.
Koska ei mankkua, eikä remmejä sekä paska tanko niin toistot jäi yhteen otteen pitämättömyyden takia.
Jotta nyt edes vähän pitäisi tuo maltillisempi linja niin jätin mave sarjat siihen. Oli kyllä hauskaa nähdä kun tanko oli jo hiukan kaarella tuossa vikassa mavessa.. :D

Torstaina siis hyvä ja pitkä treeni jo siitäkin syystä että pe ja la olivat treenittömiä päiviä. Päivät kuluivat luennoilla istuen ja pää olikin aika jumissa kun painavaa asiaa tuli aivan mahdottoman paljon. Aiheena diagnostiikka ja sisätaudit..
Perjantain luentojen jälkeen suunnattiin kaupungille syömään osan luokkalaisten kanssa ja sen jälkeen olikin jo ihan valmis menemään nukkumaan.
Ai, niin. Amarillossa on hyvät hampurilaiset, etenkin se isoin xxxxl setti. 320g pihviä sekä pekonit ja kaikki, suosittelen. ;)
Lauantaikin meni siis luonnoilla ja olinkin vasta puol7 aikaan himassa. Siinä sitten frendien luo iltaa istumaan sekä glögiä juomaan ja sen jälkeen olinkin ihan valmis taas nukkumaan.

Tänään pääseekin sitten jo vähän treenailemaan. Aerobista pitäisi treenata joten taidanpa lähteä tekemään juoksu-kävelyä tänään illemmalla. Ihan normaaliin maastoon tällä kertaa ja taidan ajastaa garminiin juoksu ja kävelyajat etukäteen. 5min juoksua ja 2kävelyä tai jotain sinne päin.. Saas nähdä.

Listataan viikon treenit kun se on aivan liian helppoa:

Ma: Treenikielto
Ti: Treenikielto
Ke: Treenikielto
To: Sali jalat + 1.5h sisäfytista. yht. 2.5h
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Juoksu kävely juoksu lenkki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...