perjantai 13. joulukuuta 2013

Fittailut sikseen ja salille

Keskiviikon Crossfittailut on takana ja salille on palattu enemmän ja vähemmän onnistuneesti. Hiukan oli tukoisuutta ilmassa tai kropassa siis torstain salitreenissä. Tein normaalisti vatsoja ja selkäpenkkiä alkuun ja 2x20 10kg painolla tehtyä selkäpenkkiä veti selän ihan jäätävään pumppiin ja jumiin. Että sillälailla. Koska oli kuitenkin virallinen mave päivä niin maveni tein, mutta en lähtenyt mitään sankari tekoja yrittämään vaan vetäisin hyvät varmat sarjat.
Kuten olettaa saattaa niin ei myötäote leuatkaan kovin kevyesti lähteneet tuolla selällä joskin tuo roikkuminen hiukan auttoi jumitukseen. 2x5 10kg lisäpainoilla piti tehdä mutta jälkimmäinen jäi 4:ään.

Tukevat liikkeet menivät ihan kevyesti, kuten esmes ylätalja koska niissä teen vähän pidempiä kuten 12 toiston sarjoja vähän pienemmillä painoilla. Loppuun vielä 3x5 leuat ilman lisäpainoa mitkä liikkuivat ihan mukavasti. Vähän selkäpumpin lisäksi treeniä hankaloitti aika kova väsymys joka on piinannut koko viikon. Sarjojen välissä palautellessahan yleensä kuuluu haukotella.. :)
Miten se tässä näyttää pienemmältä. Puolitoista kämmentä se oli.. ps. Meille vai teille? ;)
Tänään olikin sitten jalkapainotteinen päivä joka yleensä tulee tehtyä torstaina. Keskiviikon crossfittaus siis liikautti loppu treenejä päivällä eteenpäin. Itseasiassa ihan hyvä juttu tällä viikolla koska rytmistä tuli jopa parempi kuin normaalilla tahdilla olisi tullut.
No kuitenkin siis tänään tehtiin jalkapainotteisesti. Muuten suht normaali torstai mutta maven jätin väliin koska selkä oli ihan tarpeeksi jumissa jo valmiiksi. Listattuna tän päivän treeni näyttää tältä:

Soutu 3min.
Prässi. 1x15 normi, 2x5 1jalan 115kg. 1x6 --> 215kg, 235kg, 265kg, 285kg
Reidet laitteessa 1x10
Lantionnostot 1x15 20kg kahvakuula
Pohkeet 3x20 20kg
Syväkyykky 3x3 70kg
Askelkyykky kävely 2x20kg kässärit. 20askelta
Nopea soutu 3min

Ihan näppärä treeni ja jotenkin tuntui että tuo herätti keskivartalossa ja jaloissa viikon aikana sinne tulleita treenejä eloon. No huominen palaudutaan ja sunnuntaina aerobista jonka jälkeen lähtee viimeinen viikko salia ennen tulosten ulos mittauttamista ja joulua.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...