torstai 19. joulukuuta 2013

Puol kasist ysiin ja tuloksen teon aikataulutusta

Eilen aamulla poistuin ovesta puol8 aamulla ja palasin ovesta 21.30 takaisin. No okei, olisin voinut yhdessä välissä tulla käymään himassakin mutta päätin ottaa lyhyemmän kävelymatkan ja painella porukoille syömään.
Aamulla siis napsautin herätyksen normaalia työviikon herätystä puolituntia aikaisemmaksi, eli siihen aikaan mihin herään kun kouluun lähden. Nyt en kuitenkaan ollut kouluun lähdössä vaan salille. Salille piti ehtiä aikaisin että ehtisin treenini suorittaa ennen kuin klo 9.00 piti olla jo hieronnassa.
Fiilis ei ollut kovinkaan herkkä vaan aikamoisen hartiat länässä tuli salille kömmittyä. Keskivartalopäivä oli vuorossa mutta ei kyllä taaskaan jotenkin inspannut. Tänä ja viime viikkona on ollut kyllä hyviä kuin tosi vaikeitakin treenejä sillä välillä on väsyttänyt ihan perkeleesti. Olen joululoman tarpeessa.. Ja valon..
No kuitenkin treeni suoritettiin vaikka sieltä pari pikkujuttua jätinkin pois. Ei mitään itsensä ylitystä mutta sarjat tuli kyllä tehtyä. Salilta suoraan hierontaan jossa aloitettiin hiukan ongelmia tuottaneen niskan ja hartioiden hoitoa. Koitan nyt ängetä itseni tässä viikon sisällä 3kertaa hierontaan jonka jälkeen voinkin aloittaa joululoman ja oma hoidon.

Tänään on ohjelmassa kahvakuulan ohjaus eli 45-60min tulee itsekkin kuulaa heiluteltua, jonka jälkeen suuntaan salille tekemään lyhennetyn yläkroppa treenin. Sitten katsellaankin loppuviikon ohjelmaa ja suunnittellaan missä järjestyksessä rupean ottamaan tuloksia ulos.
Haluaisin mahd nopeasti nuo 5asiaa tehtyä ettei koko joulu viikkoa tarvitsisi niitä miettiä.
La: lisäpainoleuka x1
Su: Mave
Ma: lisäpainoleuka x2
Ti: Toistoleuanvedot

Vähän tiivishän tahti tuo noin olisi joten voi olla että tuota vielä hiukan väljennän. Toistoleuat voin tehdä muuallakin kuin salilla joten siksi ne viimeisenä. Mave päivä antaa lisäpainojen väliin yhden päivän. Nyt pitäisi vaan miettiä että vedänkö selän jumiin mavella ennen myötäoteleukoja vai toisin päin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...