maanantai 2. joulukuuta 2013

Kropan mittoja ja voimaa ilman lihasmassaa, projekti

Voimaa ilman lihasmassaa ja painon-nousua. Sitä äskön jo julistinkin Instagrammin puolella (@polkujenkuluttaja) ja tälläinen projekti on tällä hetkellä päällä jos sitä nyt projektiksi voi sanoa. Tarkoitus on siis pyrkiä mahdollisimman hyvään suorituskykyyn suhteessa omaan painoon. Nyt kun treenaamista salilla olisi tarkoitus myös jatkaa keväällä ja kesällä koko futiskauden yli voi tälläisen tavoitteen itselle lanseerata.
Se että viime vuosien malliin salitreenit loppettaisi keväällä kaataisi tälläisen projektin tehokkaasti, mutta nyt tarkoitus on siis mennä enemmän tai vähemmän säännöllisesti myös kesähelteillä salille treenaamaan.

Kun ruumiin rakenne on sellainen mikä se nyt sattuu olemaan, niin mistään super voimannostajan urasta on ja on ollut ihan turha unelmoida. Lisäksi kun juokseminen ja oman kropan liikuttaminen on ollut aina musta paljon mielekkäämpää kuin puhdas raudan rääkkäys niin tälläinen ei pelkkiin maksimi määriin nojaava projekti kiehtoi paljon enemmän.

Ennen joulua kun kokeilen joidenkin liikkeiden maksimeja niin laskeskelen myös niiden osuuksia suhteessa omaan painoon. Sivussa olevaan tulostauluun onkin tulossa pienet merkinnät jotka kuvaavat painon suhdetta juurikin omaan painooni..

Kuten instagrammista voi nähdä niin tänään oma paino näytti, kevyen lounaan jälkeen töissä, 72kg ja rapiat päälle. Paino on siis sama kuin kauden lopussa syksyllä, vaikka jotkin salilla tehdyt suoritteet ovatkin jo kokeneet silmillä nähtävää parannusta. Hyvä niin.

Mittailin myös vähän mittoja kropasta kun muistelin että olen niin tehnyt joskus taannoin.
Aikalailla samaa mitat näytti nytkin, joskaan vanhat mitat ei ole kovin luotettavia koska taisin ne pienellä rullamitalla mittailla. Niissä on siis monissa hiukan ekstaa. Täältä löytyy nuo vanhat, vanhoine kuntokuvineen.
Tässä taas uudet ja nyt paikkansa pitävät mitat:
Lantio/pakara: 98cm
Vyötärö: 80cm
Reisi polveyläpuolelta: 42cm
Reisi keskeltä: 56cm
Hauis: 30cm
Rinnanympärys: 85.5cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...