sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Haaste. 11 Faktaa jne..

Pyöräilevä voimanpesä Elisa heitti blogistaan haasteen johon on varmaankin tartuttava. Pahoittelen jo etukäteen että säännöistä vähän luistan lopuksi.. :)

Haasteen säännöt:
1. Jokaisen tulee kertoa 11 faktaa itsestään.
2. Hänen tulee myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee myös keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Haasteessa pitää lukea, keneltä se on saatu ja kertoa se haastetuille.
6. Itseään haastanutta ei saa haastaa uudestaan.

Faktoja siis:

1. Olen tällä hetkellä kahden tehtävän suoritusta vaille ensimäisen kouluvuoteni opiskellut. Ja vielä kaikin puolin kuivinjaloin siitä selvinnyt.

2. Luulen olevani jotenkin koululla allerginen koska oppi ei meinaa siellä jäädä päähän. Tätä myöskin tukee se että vaikka ylä-asteen vietin lähinnä tunneilla vihkoihin piirtäen niin en juurikaan kehittynyt 3vuodessa piirtäjänäkään.

2. Haluaisin olla hyvä tekemään asioita puusta, metallista jne. Mietin jopa hetken aikaa nuorempana suutarin ammattia, kunnes totesin työllistyvyyden olevan huono ja hyväksyin myös sen että olen aika huono tekemään oikeasti tarkkaa työtä. Remontoin ja fiksailen, mutta pikkutarkat asiat jätän mielellään muille.

3. Omistan "normaaliin suomalaiseen mieheen" verrattuna aika paljon kenkiä, vaatteita ja asusteita kuten koruja ja kelloja. 4kelloa + garmin. About 10 paria kenkiä + urheilu ja futis kengät esmes..

4. Jos taas verrataan yleistyksiin niin vaatekaappini ovat todella siistit. Kaikki on suht tarkasti viikattuna ja jopa lajiteltuna erityylisiin vaatteisiin.

5. Treenivaate kaappini taas ei ole, koska vaikka kaikilla onkin omat paikkansa, pursuilee vaatteet melkein ulos koko kaapista.

6. Asun nykyisin paritalon puolikkaassa ja omistan ensimäisen kerran omaa pihaa. Talo on kolmas asunto ja toinen omistusasunto jossa on tullut asuttua. Takaisin pihaan josta diggailen paljon, paitsi ruohonleikkuun aikaan johon menee hyvällä tuurilla puolitoista tuntia aikaa.

7. Olen todella huono organsoimaan omia tekemisiäni. Tämä yhdistettynä siihen että helposti jämähdän esimerkiksi internettiin takaa sen että aikaa palaa turhiin asioihin ja hyödyllisten juttujen teko siirtyilee aina vaan eteenpäin.

8. Tätä olenkin suht usein mainostellut, mutta vaikka treenaan "vain" n. 8-12 tuntia viikossa enkä peräänny yhdestäkään kakun palasta tai herkusta jota tarjotaan on painoni suht vakio ja rasvaprosentti alle 10. Tämä onkin esmes sukulaisten yleinen ihmettelyn ja vitsailun aihe, koska syön melko paljon ruokaa ja olen perso juhlien herkuille kuten kakuille.

9. Jos en harrastaisi näinkään kilpailu mielessä jalkapalloa en tietäisi yhtään mihin alkaisin itseäni treenaamaan.

10. Pystyn katsomaan päivässä vaikka 4-5 jalkapallo ottelua tai pelaamaan koko päivän pleikkaria jos siltä tuntuu. Olenkin tietyllä tapaa vähän peli nörtti tai riippuvainen.. Joskin välillä voi mennä monta kuukautta etten koskekkaan pleikkariin. Futiksen katsomisesta en voi sanoa kuiteinkaan samaa.

11. Haluaisin itselleni toisen tatuoinnin, mutta koska haluaisin sen näkyvään paikkaan niin en ole saanut tätä toteutettua koska hierojan työ on asiakaspalvelua ja en tiedä kuinka ihmiset suhtautuisivat selvästi näkyviin tatuointeihin. Nykyinen on iso, mutta piilossa selässä. Vaikka itsestäni kaikenlaista kuvaa on täälläkin näkynyt niin tatuointiani olen vaalinut salaisuutena. Ei selän kehityskuvia siis jatkossakan valitettavasti. ;)

Sitten näiden vaikeasti keksittävien faktojen jälkeen Elisan kysymysten pariin..

1. Mikä on lempiliikkeesi salilla?
Tämä on suhteellisen paha koska hauskoja liikkeitä on paljon, mutta yhtä on vaikea nostaa yli muiden. Ehkä kuitenkin kyykky. Jalkaliikkeet on muutenkin maven kanssa mieleen, ehkä siksi että jaloissa on jopa vähän voimaa joten jonkinlaisia painoja saa liikuteltua, toisin kuin yläkropassa.

2. Minkälainen tyyppi on vakkarisalisi vakkarikävijä?
Kävijät voisi jakaa karkeasti kolmeen ryhmään. Iäkkäät ovat vallanneet salin aamuisin ja muuten sali täyttyy yläkroppaa ja käsiä treenaavista itseäni nuoremmista ja penkkiä sekä kyykkyä tekevistä isoista ja itseäni vanhemmista treenaajista. Ehkä kuitenkin eniten näitä nuoria..

3. Onko sinulla jokin tietty treenibiisi, jolla lähtee?
Ei mitään tiettyä. Metalliamusiikkia kun tykkään kuunnella niin yleisesti hyvät raskaat kappaleet saavat fiilistä ylle. Tällä viikolla kun on väsyttänyt olen hakenut fiilistä ja piristystä raskaasta mutta kierolla tapaa humoristisesta musiikista ala Finntroll.4. Oletko aamu- vai iltatreenaaja (jos saisit valita)?
Aivan varmasti ilta. Salin pystyy aamullakin haukotellen tekemään mutta aerobisia treenejä ei..

5. Mikä motivoi sinua treenaamaan?
Hyvä kunto, terveys, kilpailuhenkisyys ja valehtelisin jos peilistä näkyvät treenin tulokset eivät motivoisi.

6. Mikä on suosikkilajisi?
Pitkänmatkan shakki ja hyvänä kakkosena tulee jalkapallo. ;)

7. Aiotko hiihtää tänä talvena?
Kyllä. Korvaan juosulenkkejä nykyään hiihdolla. Nyt kun on sopivampi latu lähellä verrattuna edelliseen kämppään niin aion hiihtää niin paljon kuin ojentajat vain jaksaa.

8. Mikä on raivostuttavinta treenatessa?
Ne päivät kun on hirveä fiilis ja into tehdä asioita, mutta teknisesti ei onnistu yhtään mitään.

9. Mikä taas parasta?
Se kun sitten totisesti kulkee. Jalkapallossa ihanne tilanteet on kun voit pitää vastustajaa melkein pilkkanaan ja tilanteiden välissä vielä vitsailla pelikavereilla tai ärsyttää vastustajaa.
Myös se kun se paska juoksu treeni on tehty. Keuhkot huutaa hoosiannaa, jalat on ihan hapoilla ja paskana. Silti sitä vaan hymyilee, kun jotenkin kierosti tuntuu niin hyvälle.

10. Etelän lämpö vai pohjoisen pakkanen?
Jotain siltä väliltä. Viime kesänä oli aika täydellistä kun reissussa ollessa Berniin osui vuoden kovimmat helteet. Helle oli hirveä, mutta puun varjossa, ilman paitaa, kistallin kirkkaan joen varressa oli melkoisen täydellistä.

11. Miten ja missä vietät joulun?
Todenäköisesti himassa. Nyt kun perhe ja läheiset ovat samalla paikkakunnalla ei tarvitse lähteä himasta oikeastaan mihinkään. Paitsi tietysti päivittäin porukoille syömään. :D

Bernin täydellisyyttä..
Koska lupasin että hiukan luistan haasteen säännöistä lopuksi, niin jätän haastamiset tekemättä, koska muistelisin suht monen jo tälläisen haasteen tehneen. Jos joku kuitenkin tähän haluaa tarttua niin olkaapa hyvä, Elisan hyviä kysymyksiä vaikka käyttäen..

2 kommenttia:

  1. Yeah, metalli sopii kyllä kaikkeen, varsinkin treeniin. Ite suosin treenimusana erityisesti Arch Enemyä, se toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä arch enemykin toimii. Itse tykkään svengaavasta metallista mutta tuo Arch menee hyvänä nosto musiikkini Slayerin ja Panteran kanssa. .)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...