maanantai 23. joulukuuta 2013

Tulostaulun päivitys: Lisäpainoleuat osa.2

Melkoisen odotettuun tulokseen päättyivät tänään voimat kun vuorossa oli lisäpainoilla leikkimistä myötäotteelle tangosta roikkuen. Sen verran hyvin antaa tuo vastaote jo suuntaa joten ei tarvinnut olla ihmeellinen ennustaja että tiesi mihin tulokseen sitä tulee päätymään.
Realisti minä tiesi jo etukäteen, mutta positiivisesti ja toiveikkaasti ajatteleva minä, kuitenkin toivoi että olisi päädytty 5kiloa realistin ennustusta kovempaan tulokseen. Realisti minä pääsi siis sanomaan " i told you" kun taas positiivinen minä hiukan pettyi.

No se mun jakomielitaudista, mennäänpäs ite vetelyyn. Alkulämmöt tyyliin "kaikki on pois suorituksesta" eli vähän selkää ja yläkroppaa pumppailin. Myös viime vetokerroista viisastuneena jätin pienimpiä painoja väliin ja siirryin muutaman erilaisen ilmanpainoja tehdyn jälkeen suoraan 15kiloon. Eli jätin sitten näköjään jopa yhden painon väliin. :D
No jokatapauksessa siitä mentiin ylöspäin 5kg nostoin.
15kg
20kg
25kg
30kg Fail..

30kg veto oli tismalleen samanlainen kuin vastaotteella tehty 35.. Silmät mukavasti tangon tasalle ja siitä ei sitten enää mihinkään. Jos tuo fail oli samanlainen niin 25 oli suhteessa kyllä taas painavempi kuin vastaotteella tehty 30kg. Mutta kuitenkin aika tarkasti taitaa olla 5kg tuo ero noissa otteissa.
Lopullisen tuomionhan saa sitten kun teen vielä molempien toistomaksimit. Sielläkin varmaan saman suuntaista eroa lopputuloksissa tiedossa.
Jotenkin toivoin siis että 30kg olisi vielä tullut koska vastaotteella oli 35kg lähellä, mutta niin kuin toisaalta arvelinkin niin vetämättä se kuitenkin jäi. Sen verran niukasti kuitenkin että kevällä sen teen.

Nyt mietiskelen kuinka paljon tankkaan jouluruokaa ennen kuin teen nuo toistomaksimit.. Voi olla jo että teen niitä huomenna tai sitten joskus loppuviikosta. Koska ei tarvitse salille raahautua vaan voin nuo suorittaa porukoiden liukkaalla tangolla niin videointikin on helppo toteuttaa joten todistusaineistoa tiedossa teillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...