tiistai 12. maaliskuuta 2013

PEF seurantaa ja jalkapallokenkiä

Eilen oli kiireinen päivä tai päivä alkoi suht myöhään koska vasta 10 aikoihin menin töihin mutta sitten mentiinkin yhtäjaksoisesti tuonne puol6 asti jonka jälkeen laukattiin kiireellä vielä 6 alkaviin treeneihin. Kotiin puol8 tekemään koulu juttuja, sillä poikkeuksella etten niitä tehnyt. Sen verran oli uupunut olo ja aivot narikassa joten jätin apinaoppimiset sikseen. Tänään ja huomenna keskitytään tehtäviin paremmalla ajalla ja ajatuksella.
Työpäivä oli vähän normaalista poikkeava koska päivä loppui siihen että kävin vetämässä ryhmän. Fyssari on lomalla joten kävin tuuraamassa ja pidin 45minuuttia treeniä ja 15minuutin rentoutuksen. Meni ihan kivasti vaikka ei ole ryhmiä tullut pidettyä pitkään aikaan. Keskiviikkona olisi ollut vielä toinen mutta se valitettavasti peruuntui osallistujien vähyyden vuoksi.
Sääli sillä ryhmien veto on tällälailla vaihteluna ihan mukavaa. Kokopäiväisesti tai jatkuvasti en kyllä siltikkään haluaisin tehdä. :)

No suoraan ryhmästä kiirehdin vaatteiden vaihdon kautta autoon ja kohti omia treenejä. Sieltä myöhästyttiin hiukan, odotetusti tosin, mutta ainoastaan noin 10minuuttia.
Ennen ryhmää ehdin pikaisesti käydä postissa hakemassa briteistä tulleen paketin joka sisälsi ensi kesän työkalut eli futiskengät.
Näin kenkä (futiskenkä) holistina niitä sitten illalla testailin ja näpräilin ja tuntuvat kyllä aivan sairaan hyviltä. Näin ensi tuntumalla yhdet parhaan tuntuisista kengistä jalassa mitä on ollut.
Voi kun lenkkareistakin joskus saataisiin yhtä hyvin jalkaan istuvia kuin futiskengistä.
Jokaisen pitäisi kaydä kokeilemassa oikeasti omaan jalkaan hyvin istuvia Hyviä (!) futiskenkiä, koska sen jälkeen tietää miltä hyvin istuva kenkä tuntuu. Kuin toinen sukka olisi jalassa paitsi että napit löytyy pohjasta ;)
Nämä kengät saa vielä lähitulevaisuudessa ihan oman esittelynsä. 

Jotain hämärää oli kyllä tapahtunut adidaksella kun ovat tavaroita pakettiin iskeneet...

Pitää varmaan kohteliaasti vähän reklamoida.. ;)
Tänään päivä alkoi sillä että matkustin työpaikka lääkärille puhumaan mahdollisesta rasitusastmasta ja sainkin pef seurannan ja lääke reseptin että voin toisen viikon tehdä seurantaa lääkkeellä ja ilman.
Samalla hain anoppilasta pef mittarin itselleni ja tässä testi puhallukset tehtyä herääkin kysymyksiä. Tämä mittari kun näyttää parempia tuloksia kuin koulun mittari. Mittareissa on eroja mutta saa nyt nähdä mikä on tutkimustun tulos, kun tällä mittarilla tulokset eivät ole aivan niin surkeita. Ala kanttiin vielä kuitenkin. Tärkeintä nyt on kuitenkin varmaan se että mittaukset teen samalla mittarilla ja se että nähdään onko lääkkeellä mitään vaikutusta tuloksiin.
Ainakin nyt useamman (lue 6) puhallusta tehneenä tuntuu melko ikävältä tuolla keuhkojen suunnalla, mutta saa nähdä mitä tastä tulee.
Viikko puhallellaan luomuna aamuin illoin ja toinen viikko niin että aina ensin luomuna ja sitten perään lääkkeen kanssa.
Sitten lääkärille ja mahdollisesti spiro testiin jne..

Näillä mennään..
Nyt opiskelua jonka jälkeen iltapäivä/ iltavuoroon ja sitten taidankin tynkä työpäivän takia ehtiä vielä illaksi treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...