maanantai 18. maaliskuuta 2013

Viikko päättyi hierontaan

Hierontaan tosiaan päättyi viikko aikapitkälti koska sen jälkeen oli vuorossa enää saunaa, ruokaa, telkkaria ja veden tankkausta. Vettähän pitäisi aina muistaa tankata kun hieronnassa on käynyt. Viikon treenit menivät aikalailla joukkueen ohjelman mukaan koska vähän poikkeuksellisesti pääsin osallistumaan jokaiseen tapahtumaan. Ainut lisä näihin oli maanantain ryhmän ohjaus jonka jäljiltä sain sellaiset domsit reisiin että ne ei kadonnut sieltä kuin vasta perjantaina.

Treenit menivät siis viime viikolla näin:
Ma: ryhmä + joukkueen treenit
Ti: joukkueen treenit
To: joukkueen treenit
Pe: joukkueen treenit
Su: treenipeli + hieronta

Näyttääpä tylsältä listattuna.
Tänään pidän ihan täyden lepopäivän koska ilta menee koulu juttujen parissa. Sitten mennäänkin tiistaista lauantaihin treeni per päivä tahdilla.
Pientä kiirettä on nähtävissä tässä lähitulevaisuudessa sillä himaan on ilmestynyt pahvilaatikoita joihin pitäisi kaimoja pakata. Muutto olisi siis edessä ja ensi kuun puolessa välissä alkaakin vapaa-ajan täyttävä uuden kämpän remontointi urakka.
Siihen päälle nämä normaalit eli treenit, koulu ja duunit. No onneksi tykkään remontti hommista ja varmasti myös ihan kivasti saan työvoimaa avuksi joten remontti ei ihan hirveän pitkään kestä. Kattoja pitäisi maalata samaten portaat. Vähän kaappeja vaihtaa ja asentaa sekä seiniä maalata ja tapetoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...