keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kun treeni ei kulje

Eilen ei kulkenut, ei sitten yhtään. Jotenkin nämä puoli kahdeksalta alkavat myöhäisemmät treenit on ollut aikamoista ryömimistä. Ei niin terävä olo mutta suurimmat ongelmat on jotenkin kuitenkin keskittymis puolella. Onko sitä jo niin väsynyt päivän juttujen jälkeen että ei pysy pää kasassa?
Kuudeltahan yleensä alkaa joukkueen treenit ja näitä myöhäisiä on vain yksi per viikko, mutta se tuntuu menevän aina muita huonommin.
Eilen olisi voinut olla ihan hyvät treenit mutta jos alusta lähtien mikään ei meinaa onnistua niin hermothan siinä menee. Treenien loppupuolelle turhautti jo melkoisesti ja silloinhan se jalkakaan ei enää liiku ihan samalla tavalla.

No se oli sellainen treeni eilen. Tänään luen koulujuttuja ja teen illan töitä, joten no training today. Torstai, perjantai joukkueen kanssa ja viikonloppuna sitten vähän rankempi juoksutreeni.
Kauden alkuun on se vajaa 2kuukautta joten tässä nyt pitäisi niitä vähän raskaampia treenejä tehdä vaikka jotenkin tuntuu että ei meinaisi saada aikaiseksi. Jostain pitää kaivaa vaikka väkisin into niihin koska nyt ne treenit pitää tehdä. Viikonloppuna ensimmäinen ja sitten viikottain.

Kouluasioista sen verran että tuntuu kyllä tosi hyvältä tämä työ ja kouluviikkojen vaihtelut. Nythän viikot menee suunnilleen niin että joka toisen olen töissä ja opiskelen etänä ja joka toinen lähiopetuksessa koulussa. Mukavaa vaihtelua, kun aina on kiva mennä työviikon jälkeen kouluun ja toisinpäin.
Ainut ongelma on tällä hetkellä että himassa opiskellessä kirjat ei mahdu työpöydälle, kun pitää olla konetta, kansiota ja pari kirjaa aina auki. Ongelma korjaantuu reilun kuukauden päästä kun tulee muutto uuteen kämppään ja saan rakenneltua sinne oman "työhuoneen". Siihen asti jatkan tätä keittiönpöydän valloitusta.

2 kommenttia:

 1. Tuttu tunne. Kyllä paras treeni on, kun voi mennä suoraan töistä ilman odotteluja ja valmistautumisia. Joskus meillä oli treenit klo 20.00-> ja muutaman kerran olen kokeillut biitsiä hallissa 21.00->. Ei vaan toimi.

  Mitäs sä opiskelet? Olen tainnut pitää taukoa seuraamisesta, niin on jäänyt tällainen tieto väliin.

  Tsemppiä niin treeneihin kuin opiskeluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo epäilen että tuo aika on juurikin suurin tekijä tuossa.

   Aloitin fysioterapeutin opinnot töiden teon ohella joten tälläisissä tunnelmissa mennään seuraavat reilut 3vuotta. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...