torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen = jotain muuta kuin lomaa

No okay, varmasti ehdin myös vähän lomailla, mutta jotta en aja itseäni hirveään kiireeseen ensiviikolle on nyt pyhinä aika paljon tehtävää.
Listaan kuuluu suht ärsyttävän esseen kirjoitus, kahvakuula ohjelman laadinta sekä opettelu ja pakkaaminen.

Tänään saan kuitenkin tämän kiire viikon pakettiin, sillä aamun tentti on suoritettuna ja edessä on enää pari tuntia töitä sekä illan treenit. Yllättän kivasti meni anatomian tentti, siihen nähden että yhtään en lukenut. :D
Venäytin viime viikonlopun pelissä nilkan sivusiteitä joten tänään pitää vähän miettiä että menenkö normaalisti mukaan nilkka teipattuna vai olenko lenkkari linjalla.. Saa nähdä miltä tuntuu.
Kauden alkuun on kuukausi joten suht tyhmää olisi tässä vaiheessa rikkoa jokin paikka. Varsinkin kun viikonlopun peli näytti sen että oma pelaaminen ei ole ihan kateissa eli siihen mistä viime kaudella jäätiin päästään nyt jatkamaan.
Nyt talvikaudella on ollut joukkue vähän sekaisin, joten pelaajien mukaanlukien itseni, pelipaikka on treenipeleissä vaihdellut ja pelisuorituksetkin sen mukana. Nyt kun oikeastaan ensimmäistä kertaa oli pelaajat omilla paikoilla niin omakin peli oli heti selvästi parempaa. Itse asiassa jopa tosi hyvää siihen nähden että olen pelannut `omalla pelipaikalla` nyt talven aikana noin 40minuuttia ennen tuota viime peliä, jossa sitten uurasti koko 90min.

Nyt pyhänä pitää myös treenata koska tämän päiväisen jälkeen seuraavat joukkueen treenit ovat vasta tiistaina tai jopa torstaina riippuen omista duuneista. Juoksua ainakin käyn tekemässä ja varmaan myös su/ma vetäisen futiskengät jalkaan ja käyn palloakin potkimassa.
Teräviä juoksuja pitää ainakin tehdä ja suht paljon jotta maitohappo kestävyyttä saisi vielä kovemmalle tasolle.
Vähän tuon vetotreenin (pari kirjoitusta alempana) tyylistä varman luvassa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...