torstai 14. maaliskuuta 2013

Tulostaulu ja alkuvuoden kovimmat hitit

Pikapäivitystä sohvan nurkasta. Kuten voitte huomata niin oikeaan sivustaan on ilmestynyt Tulostaulu. Tällä hetkellä ihan hirveästi siinä ei vielä tuloksia ole, mutta pikkuhiljaa siihen niitä nyt tulevaisuudessa ilmestyy. Ainakin leuat tulevat ilmestymään kunhan eksyn sopivasti tangon kanssa samaan tilaan.
Siitä sitten vaan tsekkailemaan tuloksia ja tietoja.

Takareidethän on vieläkin ihan palasina johtuen maanantain ryhmän ohjauksesta. Tämä ehkä todistaa sen että lihaksen tottuu siihen mitä niille tarjotaan, koska näinkin pahat domsit saa päälle yhdestä 45minuutin jumpasta. Jalat kun on nyt tottunut juoksuun ja ohjelma oli oikeastaan täynnä staattisia pitoja sekä eksentristä työtä. Olisi siis varmaan suht hyvä silloin tällöin tehdä myös tuonlaisia juttuja jaloille vaikka nyt kauden lähestyessä pääpaino on jalkapallo jutuissa.

Viimeaikoina on löytänyt tiensä mun korviin muutama erittäin kova ja koukuttava kappale. Pari tosi mielenkiintoista levyäkin ilmestyy tässä kuukauden sisällä alkaen huomisesta, joten hyvää aikaa musiikin suurkuluttajalle.

Tässä alkuvuoden 3kovaa:

 Pystytkö kuuntelemaan ilman että jalat eivät rupea iskemään tahtia ja hymy ei nouse kasvoille?

Uusi Amorphis sinkku on suhteellisen vakuuttava ja levyä odottelen jo vesi kielellä.


Ja ehkäpä se alkuvuoden tarttuvin kappale. Mitä kertoo ruotsalaisista se että eivät valinneet tätä edustajakseen euroviisuihin..?

2 kommenttia:

 1. Hauska idea toi tulostaulu. Oletko juossut cooperia viime aikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime syksynä kävin läpsyttelemässä ilman ajanottajaa ja se meni niin persiilleen vautien kanssa joten siitä ei ole todenmukaista tulosta.
   Kesällä koitan päästä juoksemaan kympin johonkin tapahtumaan..

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...