lauantai 9. maaliskuuta 2013

Palauttelupäivä Salpausselällä

Ennen tämän päivän kertaamista laitetaas käppyrät näkyviin eilisestä treenipelistä.

Ensimäinen `pylväsrypäs` on alkulämmittely, toinen on jo itse peliä. Sitten tuleva tasainen viiva on vaihdossa olemista, jonka jälkeen hetki lämmön ylläpitoa ja viimeinen pidempi rypäs taas peliä.
Hyvin huomaa eron noissa peli osuuksissa. Ekassa kun palloa tuli omalle tontille niin sykkeet paljon korkeammat kuin jälkimmäisessä missä pallo tuli harvakseltaan.
Ottelun pisin spurtti osui kuitenkin toiseen settiin.
Yhteensä 1h 39min ja 7.72 km. keskisyke 133 ja korkein tuossa pitkässä spurtissa 187.

Sitten siirrytään tähän päivään joka on palauttelua. Aamu alkoi sillä että sain puhelun koskien ilmaisia lippuja salppurin kisoihin. Kävin hakemassa liput samalla kun liikutin itseni kohti ilmaista hierontaa. Hieroja opiskelija hieroi jalat läpi ja vähän ilkeästi jätin kertomatta että olen itse hieroja ja fysioterapeutti opiskelija, vaan mainitsin asiasta vasta hoidon jälkeen.
No näitä kertoja tulee vielä muutama niin tietääpähän tulevilla kerroilla. Opiskelijoille kun voi tulla paineita tjs jos tietää hoitavansa toista saman alan henkilöä. Siksi näin.
Eilinen peli loppui osultani hiukan kesken kun molemmat pohkeet kramppasivat. Olivat luonnollisesti eilen illalla aika kipeät. Aamulla jo paremmat ja nyt hieronnan jälkeen taas kipeät. Mutta näinhän se aina menee. :)

Yhtään en auringon paisteessa nähnyt että mitä kuvaan joten sormi taisi eksyä kuvaan
Hieronnan jälkeen himaan syömään ja laittamaan lämmintä päälle ja auton nokka kohti salpausselkää. Hyvin näytti sukset luistavan, vaikka en yhtään kunnon kisaa nähnytkään koska niin hienoon aikaan paikalle saavuin. Ihmisiä ja suksi testausta ihmetellessä aika kuitenkin kului hyvin koska kelihän oli mitä mainioin. Toinen vaihtoehto olisi ollut himassa koulujuttujen tekeminen joten aika helppo oli tehdä ratkaisu näiden väliltä.
Keepcup ja jokainen koulun kahvi on 20cnt halvempi
Tänään piti tehdä kaikenlaisia normi juttuja mutta en ole saanut aikaiseksi oikein mitään. Pyykit nyt on hoidossa mutta koulutehtävät ja himan siivoaminen/järjesteleminen odottelevat inspiraatiota.

Huomenna katsotaan mitä sanovat pohkeet sekä sää ja sen mukaan arvotaan tehdäänkö kevyempi hiihtolenkki vai vähän raskaampi juoksu vai huilataanko kokonaan. Saa nähdä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...