maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kiire kiirehtimään

Vähän on ollut kiirusta enkä ole ihan hirveästi ehtinyt kotosalla oleskella. Tämän takia uutta kirjoitustakaan ei ole ihan hetkeen tullut.
Alun perin piti kirjoittaa tuon viime kirjoituksessa olleen treenin aiheuttamista jumeista ja fiiliksistä, mutta jäipä tekemättä kun kiireet ovat vieneet miestä aina tähän pisteeseen asti. No okay tavallaan nytkin on vähän kiire kun pitäisi lukea huomiseen tenttiin tai vaihtoehtoisesti torstain tenttiin. ;)

Jääkaappi näytti tänään tältä, sen jälkeen kun olin iltapalan sieltä varastanut.
Tämä olkoon todiste siitä että ihan hirveästi en ole kotona viime aikoina ollut.
Tätä ei kyllä urheilijan jääkaapiksi uskoisi.

Fiilikset jaloissa olivat torstaina ja perjantaina hyvät. Pakaroissa ja reisissä tuntui mukavasti ja autoinkin aina vähän matalemmalle jakkaralle istuessa laskeutumista kädellä. Ei tuntunut kuitenkaan liikaa vaan jalat olivat treeni kunnossa ja lauantain pelissä jo ihan täydessä iskussa. Hyvä treeni siis viime keskiviikkona.

Aikataulut olivat viime viikon ja ovat vielä tämänkin viikon suht pahasti sekaisin. Olin merkinnyt normaalit työpäivät listoille vaikka on myös koulua. Nyt sitten juostaan ihan suoraan paikasta toiseen ja kaiken tämän keskelle on vielä osunut tälläinen viikko että on kaksi tenttiä. Hienoa.
Viikonloppukin meni erittäin nopeasti koska olin aikalailla kokoajan liikkeellä.

Tämä viikko tulee olemaan vähän poikkeuksellinen koska en oikeasti ehdi treenata kunnolla ennen torstaita. Tentteihin lukua, aamut koulua ja illat töitä sekä myös tavaroiden pakkaamista (kyllä, muuttokin on edessä/käynnissä).
Pyhätkin sitten jo lähestyy ja jyräävät perjantain treenit alleen (eli niitä ei pidetä) joten yksi joukkueen treeni tälle viikolle ja sitten loppuviikko omia treenejä. Nyt kuitenkin tulee tälläinen 3-4 päivän treenitauko.
Tällä hetkellä näyttää siltä että vietän suht kiireisen kevään, koska työjuttuja on jokunen vireillä sekä koulu ja tulevan kämpän remontointi vievät myöskin paljon aikaa. Onneksi aurinko paistaa ja luo energiaa tähän hahmoon.
Nyt jatkan tenttiin valmistautumista sekä juuri tähän hetkeen keskittymistä ja tulevien kiireiden unohtamista.
Se joka murehtii etukäteen, kärsii kahdesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...