maanantai 12. marraskuuta 2012

Turhankin yksinkertainen salitreeni

Olin erittäin pahaan aikaan liikkeellä, koska osuin töideni jälkeen salille juuri siihen aikaan kun kaikki muutkin töistä tulevat siellä on.
Niimpä yksinkertaistin treeniäni ja suoritin ne mahdollisimman vähän paikkaa vaihtamalla. Olisi siellä mahtunut kyllä tekemään kaikki normaalisti mutta en jotenkin halunnut olla ihmisten keskellä vaan mahd paljon omissa oloissa.
Fillaria alkulämmöksi, jonka jälkeen sitten takakyykky, prässi, 1jalan prässi ja pohjeprässi. Loppuun 5minuuttia soutulaitetta.
Meni siis vähän turhankin yksinkertaiseksi tuo treeni. Paikkasin sitä kuitenkin isommilla prässi painoilla.

Takakyykyssä ensin 1x6 50kg lämmittelyksi, jonka jälkeen sitten varsinainen treeni eli 2x6 70kg. Kyykyt meni mukavasti nyt vähän yli sen 90asteen, ja sieltä tultiin aina täysiä ylös.
Prässiin seuraavaksi 1x6 150kg joka on lämmittely setti. Sen jälkeen 6sarjoja ensin 190kg sitten 210kg ja lopuksi 230kg. Voisi varmaan laittaa hiukan vieläkin lisää. No ensi viikolla...
1jalan kyykyt tuntuivat suht kevyiltä tuon prässin jälkeen. 3x6 molemmille jaloille ja painoa oli 80kg.
Pohjeprässiä vielä 3x15 jonka jälkeen kevyttä soutelua niin kuin siinä yhdessä rasittavassa kesä biisissä konsonaan.
Talveen on varauduttu. Voisikohan noilla urheilla?
Salin jälkeen oli jo ihan hiveä nälkä, koska viime ruokailusta oli jo kulunut vähän turhan pitkä aika. Kiireen vilkkaa siis kotiin safkaamaan ja proteiinia hörppimään.
Suosittelen muuten kaikille viime tiistaina esitetyn Sportmagasinetin katsomista. Koko jakso on urheilijan ravitsemusta koskevaa asiaa ja kerrankin voi sanoa että järkeä ei ole heitetty metsään vaan mennään erittäin asiallisella ja asiantuntevalla linjalla.
Jakso katsottavissa Täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...