tiistai 6. marraskuuta 2012

Tiedän missä takareiteni sijaitsevat

Sillä niitä särkee.
Tuntemukset ei ole tällä kertaa sellaisia salin aiheuttamia mukavia tuntemuksia, vaan lähinnä sellaisia että on käyty revittelemässä ihan törkeen tiukoilla jaloilla. Pitäisi varmaan venytellä, mutta en taida uskaltaa vaan jatkan elämistä siinä uskossa että olen yhtä kankea kuin ennenkin vaikka todenäköisesti olen normaaliakin jäykemmässä kunnossa.
Mähän en ole mikään passiivisen venyttelyn sanansaattaja vaan pidän omat paikkani nykyisellään liikkeitä tekemällä. Osaliikkestä tulee aina futistreenien alkulämmöissä ja sitten loppu itse treenatessa. Nyt kun futis treenit on ollut poissa ohjelmasta jo pidemmän aikaa niin paikatkin kangistuu entisestään.

Tiedättekö mistä tietää että kyykyssä on sopivasti painoa?
No siitä että ylös tullessa yrittää saada käsistä apua. Eli kädet repii sitä tankoa syvemmälle sinne lapojen alle, ihan kuin jotain niskan taakse leukoja oltaisiin vetelemässä.
Tätä ilmiötä tänään ihmettelin kun tein viimeisenä liikkeenä syväkyykkyjä. Jalat olivat jo väsyneet joten viimeisissä 3 toistossa tuli tämä ilmiö esiin. Ylöshän sieltä on tarkoitus tulla, niin miksi kädet koittaa niitä painoja alaspäin repiä??
Enää ei ulkona Minimuksilla juosta.
Tänään tiistaina tein siis maanatain jalkatreenin. Lyhykäisyydessään se meni näin.
Alkulämpö fillarilla.
Takakyykky 1x6 50kg(lämpö), 2x6 70kg
Prässi 1x6 150kg(lämpö), 2x6 180kg
1jalan prässi 1x6 70kg, 1x6 80kg
Bulgaarikyykky 1x10 15kg käsipanoilla
Penkillenousut 1x10 17kg käsipainot
Syväkyykky smithissä 1x6 30kg
Cool down fillarilla

Kaikille vähän raskaamman musiikin ystäville vielä tiedoksi että yksi vuoden kovimmista levyistä on ilmestynyt tässä ihan lähiaikoina. Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi.


5 kommenttia:

 1. Minkälainen on bulgaarikyykky? Yritin googlen kuvahaullakin ettiä, mutta en löytäny. En kyllä ihmettele, että tuon sarjan jälkeen reisissä tuntui! :D Mä oon viime aikoina kattellu naisten painoja mm. jalkaprässissä, ja todennut, että voisin vähän lisätä painoja. Jos joskus tulis sellainen fiilis, ettei mee enää yhtään. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi vissiinkään vetää noita nimiä suoriks. Eli bulgaari on bulgarian split squat. :)
   Joo kylhän niit kannattaa vähän aina katella ettei jää hirveen pahasti paikalleen junnaamaan. ;)

   Poista
  2. No niin nyt selvis! :) Ja ihan tutunnäköinen liikehän tuo.

   Poista
 2. Kappas, tutun tuntoinen bändi. Pitäisi itsekin ostaa tuo levy kun lempibändeihin kuuluu! Aivan mahtava bändi ja levy. Time II odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain.
   Uusi levy on kyllä erittäin hyvä, joskin vaatii jokusen kuuntelu kerran.
   Innolla itsekkin kyllä Timen toista osaa odottelen..

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...