keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kyllä mä itseäni radiosta kuuntelisin

Ja tänään itseasiassa kuuntelinkin. Radio rockin päivävuorosta ja tarkemmin Nikulan jonelta tuli puhelu koskien netistä laittamaani kappale toivetta. En uskonut että tuo toive menisi läpi, mutta yllätyksekseni se oli päivän eka toive mikä soitettiin vaikka laitoin sen vain 20minuuttia ennen tuota puhelua ja lähetystä.
No siinä sitten pieni juttelu hetki jonen kanssa ja sen jälkeen radion ääreen jännittämään että miltä se oma sönkötys sieltä kuultuna oikein kuulostaa. Omaa puhetta kun ei nauhoitettuna hirveän usein kuule ja aina se kuulostaa aivan erilaisesta kuin miten sen itse kuulee.
Yllätys oli aikamoinen kun oma puhe oli matalaa ja mukavan pehmeää.
Pitää varmaan laittaa paperit vetämään radio hommiin. Jos kukaan muu ei kuuntelisi niin ainakin itse sen tekisin aina työpäivän päätteeksi. :D

On tänään tullut myöskin treenattua, eli tiistain yläkroppa oli ohjelmassa. Tiistain siksi että treenit on tällä viikolla päivällä myöhäistettyjä. Ja kalenteri on tietenkin tämän takia aivan sekaisin.
Rintaprässi ei näytä oikein sopivan mun toiselle olkapäälle. Vasempaan olkapään etuosaan tulee suht ikävää kipua kun tuota teen. Tiputinkin tänään vastusta yhden pienempään, jonka tuo käsi vielä kestää. Myöskin käsipainoilla tehtävä rintalihasliike on siinä ja siinä että tuntuuko se sinne. Siinä kuitenkin voi vaikuttaa siihen käden kulmaan joten sen puolesta parempi.
Rintaprässissä on nyt 25, en tiedä onko tuo kiloja vai mitä mutta 25 siinä lukee. Sillä teen nyt 2x10-15 riippuen siitä mitä olkapää sanoo.

Meidän salille on tullut hiihtoerkki eli Skierg . Tuota tulikin tänään vedeltyä sellainen 4minuuttinen treenin lopuksi ja voin kyllä sanoa että ojentajat olivat suht hajalla sen jälkeen. Hiihtohan on ollut tässä männä talvinakin ihan tappoa juurikin noille mun ojentajille. Ei ole näköjään kehitystä tapahtunut kun 4minuuttinen saa ne edelleen rikki.
Aion kyllä nyt pari kertaa viikossa tuota hiihtoerkkiä tehdä jotta ojentajat olisivat tottuneet edes vähän sitten kun oikealle hiihtobaanalle joskus pääsen.

Kokonaisuudessaan tälläinen sali.
Hauis, ojentaja, rintalihakset. 2x15 paitsi hauis 2x20. 11kg käsipainot.
Olkapäät 9kg 1x10 1x5 ja 1x10 8kg
rintaprässi 25 2x10
Penkki 2x5 35kg
Ylätalja ja etutalja 2x15
Kulmasoutu 2x15 17kg käsipainot
Myötäleuat 3xmax eli tänään 5.4.5
4min SkiErk

Ihan hyvä ja suht nopea setti. Yläkropan kiusaaminen jää tässä nyt taas pikkuhiljaa taka-alalle eli en varmaankaan hirveästi tuohon lisää mitään liikeitä tai nostele paino määriä merkittävästi. Ensin kasvatan sarjapituuksia ja sitten tarvittaessa vähän painoa lisää.
Pikku hiljaa siis siirryn siihen että jalat ottavat suurimman osan treenistä vastaan, keskivartalon ohella. Yläkroppaan kun en mitään järkyttävää lihaksen lisäystä tarvitse tai halua, koska oma laji on niin juoksu painotteinen.
Ajattelin vielä ensi viikon mennä tällä samalla ohjelmalla jonka jälkeen säädän sitä vähän kaikkien treenien osalta. Nyt vielä kuitenkin hetki näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...