keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Heittelyä maan vetovoimassa

Tänään ollaan menty sen verran tiukalla aikataululla aamusta iltaan että ei ole paljoa luppo aikaa ollut. Työtkin oli oikeastaan kaikki yhteen putkeen. Ei ollut kuitenkaan kiie mihinkään vaan asiat menivät itsestään aika mukavasti paikoilleen.
Olen kuitenin sellainen että haluaisin olla kaikkialla liian aikaisin joten tälläinen aikataulu herättää mussa kiirehtiän vaikka oikeasti ei olisikaan kiire.

Treenitkin siis ehdin tehdä ihan normaalisti vaikka kelloa vähän kyttäilikin. Toisaalta kyttään sitä aina kun ei palautuksilla ole muutakaan tekemistä.
Vatsoja, maastavetoa, ylätaljaa, selkäpenkkiä, vatsapenkkiä ja myötäote leukoja.

Taisin tehdä oman ennätykseni noissa leuoissa sillä ekalla meni 8. Edelleenkään en ole tehnyt noita muuten kuin treenin vikana juttuna niin en tiedä paljonko niitä saisi tuoreilla paikoilla.
Ajattelin että tulisi taas se vakio 6 tai taisteltu 7. Nyt kuitenkin 6 kohdalla ei tuntunut missään ja 7 meni vielä hyvin. 8painoi ja sitten tuli taas ihan täys seinä vastaan. Leuoissa etenkin myötäotteella on hauskaa että sitten kun se seinä tulee niin se todellakin tulee. Vastaotteella voi vielä rimpuilla yhden tai pari mutta ei vastaotteella.
Oli varmaan kyllä jokin häiriö taas maan vetovoimassa kun tuota ekaa settiä tein. Seuraavalla meni 6 ja vikalla vielä 5 eli 8, 6, 5.

Tuo proteiini joka on nyt käytössä, on kyllä melkoisen makeaa tavaraa. On kyllä niin suklaa-banaania kuin voi olla. Tuntuu että niitä suklaa-banaani karkkeja olis johonkin kevyeen pirtelöön liuotettu. :)
Kyllähän sitä siis juo ihan mielellään kun tietää että se ei mitään karkkia ole, mutta on kyllä vähän turhan makeaa omaan makuun.
Ensi kerralla voisi maistaa stevialla maustettuja. Niiden maku pitäis olla vähän erilainen, mutta ei välttämättä pahalla tavalla kun tuo on kerran noin makeaa. Ja stevia maustettua juo mielummin myös muun kuin maun takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...