sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sitä saa mitä tilaa

Tai tässä tapauksessa sitä saa mitä hakee.
Perjantaina oli viimeisin treenipäivä ja silloin oli ohjelmassa juoksua. Keli oli huono ja aikataulu siirsi juoksemista ikävän myöhäiseen iltapäivään, joten päätin että menen kokeilemaan miten tuollainen alku/loppuverryttelyä pidempi stintti juoksumatolla tuntuisi.
Toinen syy tähän oli myös se että pystyin juoksemaan vielä minimuksilla, sillä ulkona juokseminen olisi ollut vähän siinä ja siinä, märkien ja kivisten teiden takia.

Tylsäähän se juoseminen sillä matolla oli. Menin vielä laittamaan maton rullaamaan ja vasta siinä vauhdissa sitten rupesin naputtelemaan sykkeitä ja musiikkeja kuntoon. Ei siinä muuta mutta jalat meinasivat harhailla ulos matolta. Ulkona noin voi vielä tehdä kun tiet on vähän leveämpiä, mutta matolla meinasi käydä vähän köpelösti.
Telkkarista alkoi juuri sopivasti kauniit ja rohkeat joten oli kyllä kaikin tavoin kidutus juoksu.
Maton nopeuden säädin tasan 11km/h ja ylämäkeä 1%. Sitten vaan aivot narikkaan ja juoksua.

45minuuttia siinä jaksoin juoksennella, joista vikan 10min menin 0% ylämäellä, tosin en huomannut juurikaan eroa tuossa prosentin erossa. Syke hyppi vähän siellä täällä. Alussa tietysti vähän kovempana ja sitten kun oli lämpö tullut niin jossain 140-155 maissa. Keskisykettä en ole vielä päässyt katsomaan.
Matto ilmoitti juoksun jälkeen että 8.3km ehdin 45minuutissa juosta ja kuluttaa sellaiset 650kaloria.

Tiesin jo etukäteen että kun taas hetkeen ei ole tullut juostua, varsinkaan noilla minimuksilla, niin pohkeet saavat varmasti taas vähän kyytiä. Juostessa tai heti sen jälkeen ei tuntunut tietystikkään mitään, joten tein vielä tuntemuksien varmistamiseksi 2x15 pohjeprässiä. Ja nythän on sitten tuntunut, niin tänään kuin eilenkin.

Ennen juoksemaan menoa oli vähän huono ja uupunut fiilis. Siinä kuitenkin kun päästeli sen kolme varttia vähän höyryjä niin ainakin huono fiilis katosi. Uupumusta hoidin sitten perjantai illan sohvalla. :)
Tänään ja eilen ei ole urheilua listalla vaan vkl menee ihan oleskellessa.
Eilen kävin syksyn toisella keikalla, katsomassa Heitä ja olihan taas kyllä huiman hyvää menoa. Laulaja on varmasti omassa sarjassaan suomen parhaita ja aivan omia suosikkeja.
Tänään en tee sitten juurikaan muuta kun katselen tv:tä ja täytän valintakokeeseen mukaan otettavat henkilötietolomakkeet valmiiksi ensi viikoa varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...