sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Treenipäiväkirjaan kuuluu kirjoittaa, kai?

Treenipäiväkirja vain lojuu himassa pöydillä. Jostain syystä en muista siihen kirjata tällä hetkellä juuri mitään liikuntojani. Ajatelin aluksi että ongelma on siinä että teen aikalailla ohjelman mukaan ja ainoat muutokset muistan päästä. Toisaalta en muista niitä enää parin kuukauden päästä ja ainahan mä treenaan jonkun ohjelman mukaisesti, joten eipä noi mitään syitä ole.
Nyt tulee taas bloginkin lähihistoria käyttöön kun selaan sieltä omalle muistille virkistyksiä, kun sitä vihkoa täyttelen viimeisen parin viikon ajalta.

Tyhjä on taas vaihteeks
Teenkin nyt vain tälläisen lyhyemmän version koko viikon treeneistä, koska salitreenit on pää piirteissään samaa mitä ne nyt on ollut muutkin viikot.

Viikon treenithän menivät yhtä päivää myöhässä eli maanatain treeni tiistaina jne.. Lisäksi perjantaina tehtävä torstain treeni jäi kokonaan pois joten tämä viikko mentiin vain yhdellä jalkatreenillä.

Tiistaina jalat.
Tarkemmat tiedot löytyy täältä

Keskiviikkona yläkroppa.
hauis, rintalihakset, olkapäät ja ojentajat. 2x15-20 vapaillapainoilla
rintaprässi 2x10, penkki 2x5 35kg
kulmasoutu 17kg käsipainoilla 2x15
vinopenkki smithissä 2x10 20kg
Ylätalja ja etutalja 2x12
Kevennetyt myötäote leuat. 6kg 1x10
Myötäote leuat 5, 4, 5

Torstaina keskikroppa
vatsat ilman painoja, kuten saksaus, kierrot, soudut hoover jne..
Ylätalja 2x12
Mave 3x12 40kg, 60kg, 40kg
selkäpenkki 2x12 10kg
Leuat 1x max molemmat. myötäote 6 ja vastaote 7

Lauantai aerobinen
Tunti futiksen pelailua.
Mittareita ei ollut mutta pk treeni vk intervalleilla tuli varmaan tehtyä.
Vatsoja tuli myös tehtyä yhden kuntopiirin verran.


Tuo leukojen tekeminen on kyllä vänkää. Sitä jaksaa tehdä tuollaisia hitaita ja puhtaita leukoja ihan kivasti sen 4-6 myötäotteella mutta sitten tulee aina seinä vastaan. Pitäisi kokeilla tehdä joskus leuat ensimäisenä liikkeenä koska nyt ovat aina viimeisenä.
Torstaina sain selkääni mukavan tunteen. Vähän niin kuin krampin eli juuri se tunne kun treeni menee perille. Ensimäisen leuanveto setin jälkeen kuitenkin tunne katosi, niin tehokasta on leuanvedossa tuleva venytys. Selkään tulee venytystä ja treeniä, upea liike.
Töissä annoin ohjeet siihen miten leuanvetoa voi ruveta treenaamaan jos ei saa kun max 1. Samat ohjeet kirjaan lähitulevaisuudessa myös tänne.

Salihanskat eivät estä tangon pyörimistä käsissä, maastavetoa tehdessä, vaikka Everlastin hanskat ovatkin. :)
Kutosia tehdessä ei ole ongelmaa, mutta tuo kahdentoista sarja on jo niin pitkä että 8 kohdalla pitää käyttää painoja ihan kunnolla maassa ja korjata asentoa. Ensiviikolla opettelen siis ristiotteella nostoa ja siitä innostuneena aijon ladata torstain lyhyempiin setteihin reilusti lisää painoa.
Kyllä, tiedän jo etukäteen että innostun tuosta ristiootteesta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...