maanantai 5. marraskuuta 2012

Pääsykokeet siirtää treenejä

Pääsykokeet takana päin. Huh huh, oikein mitään ei tullut tehtyä, mutta silti jännittäminen ja kaikki sellainen imi voimat.
Aamu alkoi psykologisilla soveltuvuus testeillä ja siellä sitä taytettiin erilaisia papereita jännittyneenä. Jännitystä ei yhtään vähentänyt se että kaikissa tehtävissä oli suht tiukat aika rajat. Matematiikkaa, päättelyä, luetunymmärtämistä ja sitten vähän jotain persoonasta kertovaa luovaa juttua.
Sitten vähän liikunnallista juttua, mutta aika lyhyt sessio kuitenkin oli. Ei mitään raskasta vaan lähinnä katsottiin että jäätyykö sitä kun annetaan vähän hassuja tehtäviä ja niiden suunnitteluun parin minuutin aika.

Sitten vielä pitkä jonotus psygolokin haastatteluun.
Ennen tätä fiilis oli ihan hyvä, mutta jotenkin haastattelija oli niin kasvoton, joten tuntui että ei saanut oikein mitään kontaktia. Muilla aikaa meni n. 10-15min mutta omalla kohdalla tuntui että siellä meni lähinnä 3minuuttia. Ehkä olin niin selvä tapaus. Jos näin niin toivottavasti positiivisessa mielessä.
Rupesi kyllä huolestuttamaan ja vähän harmittamaan toi haastattelu, koska tuntui että haastattelijan olemus oli niin jäätävä että itse rupesin jännittämään ja puhumaan ihan hölmöjä.
Joo ihan hyvin on mennyt, joo ihan mielenkiintoista, joo mukavaa, kyllä vain ja pla pla pla.. :/

Nyt on jotenkin mehut niin lopussa että en salilla lähde itseäni raahaamaan, vaan pyhitän tän päivän olemiselle. Treenit siis yksinkertaisesti siirtyy päivällä eteenpäin eli tämän päivän treeni huomenna jne..

Saa nähdä tuleeko itsestä opiskelija. Pari kolme viikkoa pitäisi vaan malttaa vastausta odottaa.
Mitään uutta aluevaltausta en tekemässä vaan jatkokouluttautumista tuo itselle olisi.
Pitäkäähän peukut pystyssä...

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä odotusajalle :D Tuo on kaikkein pahinta kun joutuu jännäämään tuloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää vaan koittaa vähän unohtaa toi ettei ihan päivittäin miettis. :)

   Poista
 2. Tsemppiä odotteluun, toivottavasti onnistuu! Noi haastattelutilanteet on aika kidutusta, jos vastassa on täysin kylmä persoona tai tyyppi, joka saa tuntemaan itsensä ihan typeräksi. Itse ainakin jäädyn ja alan vaan änkyttämään vielä typerämpiä niissä tilanteissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollut kyllä kovin helppo tilanne.. Toivottavasti nyt sanoin jotain fiksuakin :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...