maanantai 26. marraskuuta 2012

Treenejä Ruottiks

Tänään treenipäiväkirja eksyi mukaani salille. Tosin ihan tarkoituksella. Nyt kun olen tosi laiskasti jos ollenkaan sitä täytelly, koska aina sen unohdan, niin nyt päivitän sitä reaaliajassa siellä salilla.
Ei ainakaan tänään haitannut menoa, vaikka ajattelinkin jaksaako sitä kannella ja unohdella kaikkialle. :)
Kaikki tuli kirjattua tarkasti ylös ja ne tylsät palautuksetkin meni kivemmin kun oli jotain tekemistä.

Treeninä oli jalkoja.
Takakyykkyä 1x6 50, 3x6 70 ja 2x6 syväkyykkyä 50
Prässiä 1x6 150, 1x6 200, 1x6 220 ja 1x6 240
1jalan prässi 3x6 100kg
bulgarien split s. 2x10 20käsipainoilla
Pohjeprässi 5x15

Alkuun fillarilla pienet lämmöt ja loppuun samaa plus sitten vähän reisien pyörittelyä pilatesrullan päällä. Tuntu kyllä melkoisen mehevältä pyörittelyt tuon treenin jälkeen.
Tulihan sitä myös avustettua yhtä kyykkääjää, eli tosinsanoen varmistettua. En ole ennen sitä hommaa tehnyt, mutta kerta se on ensimäinenkin ja hyvin meni. 

Nyt kun valinta kouluun on tullut niin itselläni alkoi yksi iso urakka. Ruotsin opiskelu.
Ruotsin kieli on mulla tosi huono, koska aikanaan koulussa ei ollut yhtään kiinnostusta sitä kohtaan. Nyt se kuitenkin pitää saada suoritetuksi tuolla koulussa, joten aloitan opiskelun nyt heti, että vuori ei olisi sitten ihan liian suuri kiivettäväksi. Suuri se tulee olemaan silti, mutta aijon sen silti läpi kahlata.

Tunti pari ainakin joka päivä niin eiköhän se sitten jossain vaiheessa rupea jäämään päähän, edes vähää. Nyt on onneksi paljon enemmän motivaatiota kuin silloin yläaste iässä. :)

8 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...