perjantai 17. elokuuta 2012

Lähiseutumatkailua ja treenaamista

Treenaamista ja lomailua. Siitä on mun päivät tehty. Tälläiseen rytmiin voisi jopa tottua, eli jos joku haluaa ruveta sponsoroimaan mua täysipäiväiseksi urheilijaksi, niin en pistä vastaan. Käytän termiä täysipäiväinen koska se on ihan eriasia vielä kuin ammattilainen. Suomessa on paljon täysipäiväisiä, eli ihmisiä joiden ei tarvitse tehdä muita töitä urheilun ohella, mutta vähän ammattilaisia, eli niitä jotka voivat jäädä suoraan eläkkeelle urheilu uransa jälkeen. Näin mä nään asian.

Lähiseutumatkailua läheisellä kanavalla
Aamut on mennyt salilla ja tänään tuli 10 kerta mittariin. Yhtään aamua ei ole jäänyt väliin eli homma etenee juuri niin kuin suunnittelinkin. Motivaatio ongelmia ei ole ja joka aamu oon innolla sinne salille lähdössä.
Tänään oli ohjelmassa yläkroppaa, selkää ja hiukan aerobista jaloille.
Käsipainoilla ensin 2kierrosta hauista, olkapäitä, rintaa ja ojentajia. Sitten rintalihakset laitteessa 2x12. Selkäliikkeet eli myötäote leuat, ylätalja, etutalja ja maastaveto. Mave rupeaa sujumaan teknisesti jo ihan hyvin, tänään tein 2x10 30kg.
Sitten penkki 2x5 25kg, pohkeet 2x15 ja pulldown 2x12 (ei ole oikeasti pulldown, mutta menköön kun oikeaa nimeä en tiedä)
Sitten loppuun vielä 8min soutua keskivastuksella, 10min juoksua 11km/h ja n. 5min kuntopyörää.

Kanavat on jotenkin hämmentävän hienoja paikkoja
Jätin jalkaliikkeet pohkeita lukuunottamatta pois koska huomenna olisi taas peli tiedossa ja edellisinä päivinä on tullut tehtyä suht raskaita sarjoja. Mitään jumeja tai Doms:eja ei ole oikeastaan niistä edes tullut, mutta ei jalat kyllä eilen ihan terävimmillään joukkueen treeneissä olleet, joten eiköhän niistä ole jotain rasituksia vähän tullut.
Raskaimmat jalkajutut tältä viikolta on keskiviikolta jolloin tein seuraavaa jaloille:
smith 2x10 syvät `pumppaukset` 40kg, lämmitely prässi 1x10 50kg, 1jalan prässi 1x7 50kg, normaali prässi 1x7 100kg 1x7 150kg. Kuntopyörä hoiti loppuverryttelyn.
Tuohon kun yhdistetään tiistain kyykkäykset niin on niitä jalkojakin jo vähän treenattu tällä viikolla. Mitään erityisiä tuntemuksia ei ole tosiaan tullut, mutta eiköhän noi ole silti perille mennyt. Ensi viikon alkupuolella pitää taas vaikka vähän nostaa jalkojen vastuksia, jos niitä tuntemuksiakin saisi aikaa.
Lähiseuduiltakin löytyy nähtävää, kunhan ottaa selvää ja avaa silmät
Keskiviikon treeneissä oikean nilkan nivelsiteet saivat (taas) kyytiä ja loppuviikko ja todenäköisesti ainakin koko ensi viikko treenataan nilkka teipattuna. Salitreenit pystyy onneksi tekemään ihan normaalisti, koska siellä ei tarvitse nilkan vääntymistä pelätä. Nilkkaa koitan vahvistaa tasaisin väliajoin, mutta etenkin oikean nilkan ulkositeet on niin löysät että tuppaavat venähtämään pari kertaa kaudessa.
Rupeaa olemaan nilkan teippaus melko tuttua touhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...