maanantai 6. elokuuta 2012

Takaisin arkeen

Pikku hiljaa ruvetaan ruvetaan palaamaan arkeen, kiireisen viime viikon jälkeen joka huipentui viikonlopun mahtaviin juhliin.
Hiukan oli flunssaa myös päällä mutta lauantaina olin jo terve ja nytkään ei ole enää muuta kuin nenän vuotamista jäljellä. Vähän on univelkoja joita tänään jo aamulla nukuttiin pois, mutta nyt alkanut loma varmaankin ne velat pikkuhiljaa kuitenkin kuittaa.

kanaa ja makaronisalaattia
Tänään vielä lomaillaan ja huomenna sitten palataan arkeen tai loma-arkeen. Koska tämä kuukausi olisi lomaa ja pientä keskisuomen reissua ihmeempää ei ole tiedossa niin käyn huomenna lunastamassa kuukauden mittaisen salikortin itselleni. Löysin kuin löysinkin sopivan salin, joten huomisesta alkaen pääsen aamutreenejä siellä toteuttamaan, sillä aikaa kun vaimo on töissä.
Hinta on suht sopiva nyt kun useamman kerran viikossa pääsee varmasti tuolla käymään.
Keski-suomen reissu on vain puolisen viikkoa pitkä joten aika tiheään pääsen salilla käymään kunhan sinne aina vaan lähden ja miksi en lähtisi. Uusi sali ja maksettu kuukausi motivoi varmasti hyvin tuollaiseen kuukauden `teho` kuuriin.

ensimäiset oman parkevekkeen tomaatit
Viime viikon liikunnat on helppo listata sillä maanantain keskivartalo treeni oli ainut mitä tein ja sekin oli hiukan typistetty. Loppuviikko menikin sitten noiden juhlien järjestämisessä ja kaiken maailman tavaran kantamisessa ja rakentamisessa.
Huomenna kuitenkin siis kiinni arkeen ja loma-askareisiin.

Virvokkeita juhliin. Onneksi ei tarvinnut yksin kaikkia tuhota

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...