torstai 9. elokuuta 2012

Huomenna en prässää..

...Sillä jalat on jo valmiiksi ihan rikki.
Eilinen punttisali ei vielä eilen tuntunut oikein missään mutta tänä aamuna oli jo jonkinmoisia tuntemuksia yläkropassa ja jaloissa. Lähdin kuitenkin puol9 aamulla juoksemaan salille, sillä sillähän ne tuntemukset lähtee millä ne on tulleetkin.
Hölköttelin rauhallista about 6min/km vauhtia reppuselässä tuon 3-4 kilometriä. Salilla ei tarvinnut ihmeempiä lämpöjä siis tehdä, joten paita vain vaihtoon ja vatsalihaksia kiusaamaan. Tein aluksi perus vatsalihasliikkeitä 1-2 kierrosta jonka jälkeen siirryin punttisalin puolella tekemään selälle ja jaloille tulevia liikkeitä. Voimapyörää en ole ennen käyttänyt vatsaliikkeenä ja voinkin nyt todeta että on erittäin huono laite, sillä se on niin törkeän tehokas. ;)
Leuanvetoja, ylätaljaa, etutaljaa. Reidet laitteissa, yhden jalan pakaraprässi, syväkyykky `nytkytykset` smithillä ja yhden jalan maastaveto kahvakuulalla.
Vähän tuntui jaloissa jo ennen kuin salilta lähdin, mutta taas juoksemisen aloitettua kaikki tuntemukset katosivat. Tulivat sitten kyllä moninkertaisina takaisin kunhan ensin kunnolla pysähdyin. Nyt tunne jaloissa on sellainen että illan treenit tulevat olemaan kyllä täyttä nautintoa. Toivottavasti tehdään vielä jotain spurtteja tai vastaavaa, niin tää kaveri on kyllä jalaton huomenna.

Huomenna menen kyllä salille, mutta jätän jalat kokonaan tekemättä, koska lauantaina jalat pitäisi olla fresheinä pelin takia. Eivät ne ihan freshit tule kyllä olemaan, tiedän sen jo nyt, mutta parempi että on vähän `arat` kuin ihan löysät.
Huomenna salilla keskityn siis yläkroppaan johon yhdistän tod. näk. selkäpuolen juttuja. Koska menen pyörällä salille niin lopuksi tulee varmasti tehtyä reilut `cool downit` kuntopyörällä sekä juoksumatolla. Pääasia kuitenkin on se etten innostu kyykkäämään tai prässäämään vaikka se kivaa onkin.

4 kommenttia:

 1. Onpa salikipua oikein ikävä... No pian pääsee. Oikein isot onnittelut lienevät paikallaan lauantain johdosta? :)

  VastaaPoista
 2. Juu taas on kunnon salikivut pitkästä aikaa. Illan treenit tosin tekivät jaloille hyvää vaikka niitä vähän pelkäsinkin. :)
  Kyllä sitä kai voi juu onnitella, eli kiitoksia vaan. :)

  VastaaPoista
 3. Nautihan tulevasta pelistä lauantaina :) Minulla on melkein DOMS:ia ikävä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt kun kävin tsekkaamassa sun blogia niin varmasti muistan nauttia. Jaksamisia sinne päin.
   DOMS tuli jopa ihan uutena terminä joten piti käydä ihan sen tarkka merkitys selvittämässä. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...