tiistai 21. elokuuta 2012

Lisää painoa jalkaprässiin

Jalkaprässiin rupeaa jo pikkuhiljaa löytymään painojakin. Jalkoja kun en ole oikeastaan treenannut ollenkaan nyt kauden eli kesän aikana niin ihan heti ei viitsinyt ruveta kunnolla ähkimään. Ollaan menty siis tuollaisella pehmeällä laskulla jalkaliikkeiden osalta. Viime viikolla jo vähän aloittelin raskaampia ja tänään vein sitä vähän pidemmälle.
Suoritin ensin alta pois vatsat ja selkään kohdistuvat liikket, jonka jälkeen sittyin maastavedosta kyykkäämään. 7toiston sarjoja koska se tuntui hyvältä. 1x7 30kg, 1x7 50kg 1x7 70kg.
70kg huomasi jo hiukan että selkä meinaa väsyä ja tahti ei ollut enää ihan niin räjähtävää kuin viidessä ja kolmessakympissä.
Seuraavaksi yhden jalan kyykyt 2x7 50kg. Olisi voinut tuohonkin vetäistä lisää painoa, mutta ajattelin normi prässin korvaavan hiukan tuota `menetystä`.
Sitten ihan normaali prässi. Tässäkin 7toistoa koska sillä nyt oltiin ruvettu tänään menemään. 1x7 100kg, 1x7 150kg, 1x7 170kg.
Lopuksi vielä 3sarjaa kyykky `nytkytystä` 30kg ja 2sarjaa pohkeille nousuja pohjeprässissä.

Ainakin yhden kunnon jalkatreenin haluan päästä tekemään ennen kuin tämä kuukauden loma loppuu ja salilla käynnit menee syyskuun ajaksi tauolle. Lokakuussa se taas polkaistaan uudelleen käyntiin kun kausi loppuu.
Tuolla seuraavalla ja viimeisellä jalkatreenillä voisi vielä hiukan nostaa, koska etenkin prässillä voisi mennä 2 alkaviin painoihin. Kyykkyjä pitää vähän tunnustella, lähinnä selän jaksamisen takia.
Olen tainnut jossain jo vähän siitä kirjoittaa kun jalat tuppaa olemaan vähän eri suhteessa muuhun kroppaan, mutta on tuota jo saatu vähän tasoiteltua suht pitkänajan viikottaisella painojen nostelulla.
Jostain penkkiä pitää kyllä tosissaan kehittää jos siinä haluaisi oman painon nostaa, mutta on ihan kiva että kyykyllä mennään jo yli ja prässillä nousee kolme meikäläistä. :D

Eihän nuo painot nyt ole juuri mitään tuollaisille isommille karjuille, mutta alle 70 kiloiselle jo ihan kohtalaisia. Varsinkin jos katsoo mun punttisali taustaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...