lauantai 11. elokuuta 2012

Kesä ja kärpäset

Olen kesälomalla. Olin myöskin viime vuonna lomalla tähän samaan aikaan. Viime vuonna tykkäsin mennä treenien jälkeen rantaan katselemaan auringonlaskua ja uimaan. Nyt ei tulisi mieleenkään.

Tänään olisi tiedossa peli tuossa muutaman tunnin kuluttua ja treeniviikko olisi sitä myöten taas paketissa. Aivan törkeän nopeasti hujahti ensimäinen loma viikko, mutta toisaalta oli kyllä kaiken mailman juttujakin hoidettavana ja väsymystä ilmassa. Ensi viikkoon aijon suunnata hiukan energisemmällä asenteella, nyt kun pahimmat univelatkin on hoidettu.
Salitreenit jäävät pois ohjelmistosta aina näin viikonlopuiksi, koska luulisi tuon 5arkipäivää riittävän sitä herkkua. Viikonloppuna keskitytään lauantain peleihin ja pidetään sunnuntai vapaana virallisista treeneistä. Tämä viikkohan jäi hiukan tyngäksi koska maanantai meni lomaillessa ja vielä tiistaikin osittain asioden hoidossa, mutta ensi viikolla pääsen aloittamaan treenit heti maanataina klo 9.00.

Jaloissa tuntuu vielä hiukan salilla tehdyt jutut, mutta jo torstain treeneissä, joissa tuntemukset olivat pahimmat, huomasi että jalat toimivat kunhan ne vauhtiin saa. Hiukan ehkä jäykkyyttä oli reisissä ja pakaroissa huomattavissa, mutta eiköhän sekin ongelma ole jo viimeistään tämän päivän alkulämpöjen jälkeen kadoksissa. Yläkropan jumitukset ovat tuoneet hauskan illuusion siitä että ryhti olisi jotenkin parempi. Johtuu varmasti siitä että vähän kovempien salitreenien jälkeen huomaa taas tosissaan että missä mikäkin lihas on ja mitä se tekee.
Tämä lihasten löytäminenhän on ensisijaisen tärkeää kun ruvetaan esim. huonon lihaskunnon omaavan ihmisen ryhtiä parantamaan. Tarkkoja liikkeitä oikeisiin paikkoihin että ne tuki lihakset löytyy ja kehittyy.
Ajattelin kirjoittaa lähitulevaisuudessa Impingement - syndroomasta (ahdas olkanivel - syndrooma), kun asia tässä viikolla pariinkin kertaan mieleeni juolahti. Nyky ihmisille tämä on kuitenkin jo suht yleinen ja tulee todenäköisesti vain yleistymään.

Pallo, Norja ja minä, kesällä 2010

Tänään olisi siis peli tiedossa ja ilman mitään ihmeellisyyksiä varmaan myös täydet 90minuuttia peliaikaa. Loppukaudesta saa todenäköisesti vähän urakoida, koska pelaajat meinaavat käydä vähän vähiin. Jokunen lähtee opiskelemaan, parilla armeijaa ja pari vaihtaa seuraa että saisivat peliaikaa. Tämä ei ole mikään uusi ilmiö, koska samanlaista juttua on ollut jo parilla viime kaudella. Tuohon päälle vielä pari loukkaantumista niin jäljelle jäävät saavat urakoida ihan tosissaan.
No mulle tuo kyllä passaa, koska peli kulkee ja mitään vammoja ei ole. Olen tosin yhden keltaisen kortin päässä yhden pelin pelikiellosta, joten yksi peli tulee jäämään vielä väliin. Sitä että onko se ensi viikonloppu vai vasta kuun vaihteessa on mahdoton sanoa, mutta ilman keltaista en tule kyllä kautta loppuun asti pääsemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...