perjantai 31. elokuuta 2012

Loman viimeinen sali

Voi voi... Kohta se loppuu ja paluu arkeen taas koittaa.
No oikeesti en ole kyllä täysin murtunut tästä muutoksesta. Rytmit ovat hyväksi vaikka lomakin on menty ihan kivoilla epäsäännöllisillä rytmeillä. Kuukausi on kuitenkin vain puristamista, jonka jälkeen loppuukin sitten futiskausi ja vapaa-aikaa tulee yllättäen reilusti viikkoihin lisää.
Treenaaminen ei kuitenkaan lopu silloin kuin hetkeksi ja osittain. Ehkä joku viikko täys lepoa jonka jälkeen aloitetaan ainakin sali ja ehkä juoksukin jos tää nilkka on kunnossa silloin.
Miksiköhän tää nyt lipsahti kauden jälkeisiin juttuihin? Siihenhän on vielä kuukausi ja nyt pitää nauttia tästä futiksesta kun vielä kesää ja nurmikkoa on tarjolla.
Viime aikoina joukkueen treeneistä nauttiminen on ollut kyllä suht usein täysin kateissa. Nilkka vaivaa, ei se ole mikään älykipeä, mutta teipattuna se ei toimi niin hyvin kuin nilkan pitäisi ja koko ajan se takaraivossa kummittelee. Muutenkin on mennyt jotenkin sähläämisen merkeissä viime viikkojen treenit, joten kyllä sitä vähemmästäkin saa olla vähän ärtynyt silloin tällöin, eikö niin?

Tänään vierailin siis viimeisen kerran salilla ja ensi viikolla siirryn tekemään kevyempiä juttuja duunin saliin. Vähän ylläpitävää, kuntoutusta ja liikkuvuutta luvassa. Ainakin noin teoriassa. :)
Tälle päivälle oli osunut yläkroppa kerta, jonka suoritin suht normaalisti. Mitään eksta pitkää vierailua en viimeisen kerran kunniaksi tehnyt vaan hoidin liikkeet alta pois ja läksin himaan.
Käsipainoilla: 
Hauis, ojentaja, rinnat 2x15 11kg.
Olkapäät 2x15 9kg. Lavat 1x15 13kg, 1x10 15kg.
Rintaprässi 2x12.
Laitteet ja muut:
rintaprässi 2x12. Penkki 1x5 30kg 2x5 35kg.
ylätalja- ja etutalja, myötäoteleuat, pulldown 2x12.
Jalat:
etu- ja takareidet laitteessa 1x15. pohjeprässi 3x15
1jalan prässi 2x7 70kg .

Jalat ovat olleet eilen ja tänään suht hapoilla tuosta keskiviikon tonniviissatasesta, joten jätin suosiolla kaikka kuntopyörät ja juoksut tekemättä salilla. Reisille tein kuitenkin keveyt 15 toiston pumppailut laitteissa. Antaa jalkojen nyt levätä, koska illalla ne saa kuitenkin suht hyvin kyytiä joukkueentreeneissä. Niin sai eilenkin ja treenin loppupuolella jalat olivat keränneet itseensä ainakin tuplasti painoa normaaliin verrattuna tai ainakin siltä se tuntu ja sekös lisäsi ärsytystä.
Tänään koitan nauttia. Jos ei mene putkeen koitan nauraa asialle ja olla jopa vähän välinpitämätön. Itseni ruoskimiset olen suorittanut nuorempana sen verran perusteellisesti että tiedän että se ei ainakaan paranna omia suorituksia. Ja hauskaahan harrastuksen pitää olla. Välillä ihan törkeen raskasta, mutta aina kuitenkin hauskaa.

Nyt taidan mennä suorittamaan ikkunoiden pesemistä sekä kenkä inventaariota. Kesä loppuu maanantaina, joten syksy/talvi kengät esiin ja kesä kengät piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...