sunnuntai 12. elokuuta 2012

Eka lomaviikko

Se on treeniviikko taas pikkuhiljaa takana, joten on aika listata hiukan tekemisiä. Viikko alkoi tosiaan vähän myöhässä, koska maanatai meni lomaillessa, mutta jo tiistaina palattiin joukkueen treeneihin ja keskiviikkona aloitettiin tämä kuukauden salitreeni putki.
Torstaina vuorossa oli aamulla ensin sali ja sitten iltapäivällä joukkueen treenit ja perjantai meni samanlaisella ohjelmalla, tosin salilla treenit ovat vaihdelleet joka päivä.
Lauantaina oli sitten peli, joka ei ollut omalta osalta ihan niitä kesän parhaita ja peli aikaa tulikin tällä kertaa `vain` 75min.
Tämä päivä onkin sitten mennyt vähän isompaa siivous urakkaa kotona tehdessä, tulihan sitä käytyä Veikkauliiga pelikin katsomassa. (hyvä syy karata siivouksesta, hetkeksi ;) )

Ma: Lepo
Ti: Joukkueen treenit
Ke: Sali
hauis x3, ojentaja x2, olkapäät x2, rintalihakset x4 + penkki x2, ylätalja x2 10+10, 1jalan prässi 1x10 25kg 1x10 40kg, prässi 2x10 50kg, askelkyykyt+luitelukyykyt 30kg, juoksumatolla 10min 10.5 km/h
To: Sali
1jalan prässi 2x10 50kg, ylätalja x2, leuat x2, lavat x2, etu ja takareidet laitteessa x2, syväkyykky nytkytykset smithillä x3, 1jalan maastaveto, vatsat, polkupyörä, pilates, voimapyörä, soutu, saksaus
Joukkueen treenit
Pe: Sali
rintalihakset x3, hauis x3, ojentaja x3, olkapäät x2, leuat x2, ylätalja x2, lavat x2, kyljet, vinoja vatsoja 2x20, Soutulaitetta 8min, juoksumatolla 10min 10km/h, kuntopyörällä 10min
Joukkueen treenit
La: Peli
75min peliaikaa
Su: Lepo

Ihan hirveän tarkasti en jaksa noista salikerroista noita tietoja kirjoittaa kun siinä on melkoinen urakka. x2-3 tarkoittaa kuitenkin sarjojen lukumäärää ja jos sieltä sitten vielä perästä jotain löytyy niin se on sitten toistojen määrä. Lapoja olen tehnyt parillakin eri tavalla, mutta niissäkin hiukan oikaisin kirjoittamalla vaan että lapoja olen tehnyt. Tietysti jos joku haluaa jostain liikkeistä tarkemmin tietoa nin mielellään tarkennan.
Jaloille ei tällä viikolla tullut omaa treeniä ja pitää katsoa teenkö sitä ensi viikollakaan vaan jatkanko tuota joka treeniin jalkojen ujuttamista. Kyykkyä tai kunnon prässi ovat sen takia poissa ja rankimmat jalka liikket ovatkin olleet nuo yhden jalan prässit.
Keskiviikkona ensin kokeena 1x10 25kg ja sitten 1x10 40kg. Torstaina 2x10 50kg. kaksi sarjaa siis molempina päivinä ja 10toistoa per jalka. Ensi viikola voisi painoa laittaa ainakin tuon 60kg niin sitten rupeisi olemaan tuohon liikkeeseen sopivasti vastusta.
Maastavetoa pitäisi hiukan opetella ja smithiä sekä peruskykkyä tulee myöskin varmaan ensi viikolla käytettyä, tätä enemmän.

Ajattelin aloittaa maanantaina yläkropan treenillä johon sitten yhdistä vähän jalkoja, ehkä myös vähän juoksumattoa. Tiistaina sitten keskivartaloa jaloilla ja sitten keskiviikkona taas yläkroppaa ellen tee silloin jalkoja. Perjantai on kuitenkin jo sellainen päivä että jalkoja en tee ollenkaan että ehtisivät palautua lauantain peliin. Nyt kun lomalla ollaan niin pääsen käymään jokaisessa joukkueen treenissä joita viikolla on eli niitä tulee 4+peli.
Ihan mukava viikko siis tiedossa ja eiköhän sieltä pienet jumit sekä doms:it (thnaks 2704) saa napattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...