tiistai 15. toukokuuta 2012

Palautumisesta valmistautumiseen

Pieni ottelu ruuhka päällä joten treenailut on melko pitkälti oikeastaan peliin valmistautumista sekä niistä palautumista ja sitten sama rumba lähtee taas uudelleen käyntiin.
Eilen tuli tehtyä salilla hiukan käsiä ja sitten iltapäivällä oli joukkueen treenit missä sitten vielä 3kuntopiiri kierrosta, niin kuin meillä palauttavissa treeneissä yleensä tapana on. Kuntopiirien isoa lihasryhmiä pumppaavat liikkeet saa maitohapot ja muut kuonat tehokkaasti liikkeelle, joten on ihan perusteltuakin tehdä vähän vatsoja, selkiä, askelkyykkyjä ym..
Tänään en töiden takia pääse joukkueen valmistaviin treeneihin joten se puoli olisi hoidettava nyt sitten omalla ajalla. Vasen lähentäjä on ollut sen verran kireä että taidan jättää treenin huomiseen. Lähentäjä on jo paljon parempi, jos vertaa eiliseen saati sitten sunnuntaihin, mutta parempi antaa silti vielä vähän lepoa.
Tänään siis hiukan käsiä ja keskivartalon treenaamista illalla ja sitten tosiaan huomiseen päivään koitan mahduttaa pienen valmistavan lenkin + loikat ja spurtit.
Nää arki pelit on vähän hankalia välillä, kun töissäkin pitäisi käydä ja silti jotenkin pystyä valmistautumaan matsiin. Nyt onneksi oon saanu järkättyy itelleni tosi lyhyen työpäivän joten ehdin varmaan tuon vamistavan treeninkin oikeasti tekemään.

Jotenkin näin toi mun huominen päivä varmaan rakentuu.
8.00 Herätys ja lähtö himasta n.8.30.
Ekaksi pyöräkauppaan hakemaan pari puuttuvaa osaa loppusuoralla olevaan pyörään.
Noin 9.30 pitäis olla sitten jo töissä.
12.30 Lounas jonka jälkeen suuntaankin jo töistä himaan.
Noin 13.15 kotona ja siitä pitääkin sitten suoraan lähteä tuota valmistavaa treeniä tekemään.
14.15 pitäisi olla treeni tehty, jonka jälkeen suihku, toinen ruokailu ja kamojen pakkaus.
15.00 pitäisi sitten olla joukkueen toimistolla valmiina hyppäämään bussiin ja lähtemään kohti peliä.
Himassa olen varmaan sitten vasta joskus 11-12 aikaan "illalla", joten suht hyvin on päivä täynnä ohjelmaa.

Onneksi torstai on kuitenkin vapaa joten ei tarvitse stressata vaikka ei uni ihan heti illalla tulisikaan.
Yleensä kroppa käy pelien jälkeen niin kierroksilla, että nukkumisesta ei tule mitään, varsinkaan jos peli on illalla. Välillä tosin simahdan jo bussiin, joten saa nähdä miten huomenna käy :)

Torstaina sitten on ihan pakko lähteä lenkille jos kelit on näin hyvät, mitä tänäänkin on. Sitten perjantaina pitääkin jo vähän muuttaa taas pelistä palautumis vaihdetta, valmistavaan vaihteeseen, koska seuraava peli on jo edessä maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...