torstai 10. toukokuuta 2012

Kesäkauden avaus ja hieronta

Siinä tämän päivän ohjelma josta tuo jälkimmäinen suoritettu ja ensimmäinen vielä edessä.
Tuo hieronta piti olla jo viikko sitten, mutta kiireiden takia siirrettiin tähän päivään. Selkä, niskahartia + olkavarret käsiteltiin ja niskahartia alue varsinkin oli käsittelyn tarpeessa. Nyt hiukan siellä sitten tuntuukin, mutta niinhän se vähän pitääkin, jos näin tiukassa ovat. Tai oikeastaan eivät ole jumissa vaan jotenkin vaan arat. En ole itse huomannut lähiaikoina että niska tai hartiat olisivat jumissa, mutta nyt käsiteltäessä sitten huomasi että ei ne ihan normi kunnossakaan tosiaan ole.
Loppuun vielä nopeat pohkeiden painelut + ravistelut. Pohkeille tekisi hyvää jos saisivat ihan oman käsittelyn, koska sen verran tuntui ja tuntuu edelleen, vaikka käsittely oli tuollainen pikakäsittely.

Sarjakausihan on jo mulla alkanut ja viikoloppuna on jo kauden kolmas peli. Kuitenkin kesäkausi alkaa oikeastaan vasta tänään, kun on ensimäiset harjoitukset nurmella. Voin jo kuvitella kuinka hienoa se on päästä juoksemaan ja pelaamaan kunnon nurmelle, noiden tekonurmien jälkeen.
Vettäkin on hiukan tullut taivaalta joten keli ei oikeastaan voisi yhtään parempi olla. Lisäksi voi heittää uudet kengät jalkaan, näiden tekonurmelle hankittujen, melkein puhki kuluneiden tilalle. Kengät (2x) tilasin jo joskus alkutalvesta kun isolla brittiläisellä jalkapallofirmalla oli alennukset, mutta tosiaan nyt vasta pääsee käyttämään.
Paha paikka tälläiselle pienelle futiskenkä friikille nähdä kengät melkein joka päivä, voimatta käyttää niitä.

vihreapiste.fi
Kun aurinkopaistaa ja nurmi vihertää, niin silloin pitää aina mennä mahalleen makaamaan ja nurmen kasvamista katsomaan.
Jos joku ei tätä kehtaa yleisesti tehdä niin ylläolevalla kuvalla voi saman tehdä näin virtuaalisesti.
En tiedä mistä toi tapa on itselle tullut, mutta melkein joka kesä sitä itsensä sieltä nurmikolta mahallaan löytää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...