lauantai 5. toukokuuta 2012

Pohkeet jumissa(ko?)

Tulipa taas säntäiltyä 90minuuttia jalkapallokentällä. Kenttänä oli vielä toistaiseksi tekonurmi ja liikkua sai suht paljon joten pohkeet ilmoittelevat taas olemassaolostaan, tapansa mukaan. Mulla jostakin syystä on käynyt aina pelaaminen pohkeiden päälle. Todenäköisesti juoksu ja muu liikehdintä peleissä tapahtuu niin voimakkaasti päkiöillä että menevät ihan jumiin, tukkoon, rikki. Nämä normaalia nurmea kovemmat tekonurmet ei ainakaan auta asiaa.
Nuorempana pelaaminen loppuin, jopa suht usein, 80minuutin kohdalla siihen että pohje/pohkeet rupesivat niin voimakkaasti kramppaamaan, että jatkaminen ei ollut vaihtoehto.
Tästä ongelmasta olen jo onneksi päässyt. Tankkaus, suolat, magnesiumi sekä oikenlainen alkuverryttely kuntoon niin ongelmaa ei tule. Silloin tällöin voi vielä ongelmia tulla, mutta silloin on yleensä monta peliä saman viikon aikana, jolloin ei ehdi täysin palautua.

Tänään siis täysi ottelu tilille ja nyt sitten illalla on vähän palauteltu. Mitään ihmeellistä näillä pohkeilla ei nyt tosin tehdä, joten ensin kävely kauppaan ja takaisin sekä sitten vielä vajaan tunnin kävelylenkki, ajaa varmasti asiansa.
Huomenna en kyllä tee mitään ihmeellistä liikuntaa. Palauttavaa kävelyä tai ehkä hiukan tennistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...