torstai 17. toukokuuta 2012

Pieni loukkaantuminen

Mitä saa kun menee pelaamaan kireällä lähentäjällä? Ei välttämättä mitään, mutta on myös mahdollisuus että saa entistä kipeämmän lähentäjän.
Itselleni osui näistä kahdesta vaihtoehdosta tämä jälkimmäinen. Lähentäjä oli ollut kireä jo useamman päivän ja ei siis ehtinyt täyteen `kuntoon` ennen ottelua. Varmistin kuitenkin valmistavia spurtteja ja loikkia tehdessä että se ei menoa haittaa. Ei haitannut. Viimeisenä valmistavana juoksin irroittavan n.40m vedon alamäkeen. Mahdollisimman rentoja ja pitkiä askelia, että paikat aukeisivat ja vikat askeleet oli jo oikeastaan enemmän loikkia kuin juoksu askelia. Tietysti lantion alueen liikkeet tuli myös tehtyä huolella ennen valmistavia spurtteja.
Ennen peliä hoidin alkulämmittelyn huolella. Avaavat ja lämmittävät liikkeet huolella ja sopivasti venytystä lähentäjään. Homma meni niin hyvin että ensimäisellä puoliajalla en huomannut lähentäjää ollenkaan, jonka seurauksena en muistanut puoliajalla tehdä asialle mitään. 15min kun istuu ja vetää henkeä niin lihakset yleensä hiukan jäähtyvät. Olisi siis pitänyt pitää vähän liikettä yllä etenkin lähentäjän. Pelailin varmaankin n. 15min toisesta puoliajasta kunnes tuli oikealla jalalla tehtävä venytys tilanne ja vasen lähentäjä ilmoitti taas olemassa olostaan. Sen jälkeen jotkut tietyt liikkeet ottivat lähentäjään aiheuttaen pientä kipua. Ristiaskeleet ja kääntymiset varsinkin.
Jouduinkin sitten liputtamaan itseni ulos, koska lähentäjää on ihan turha tässä vaiheessa kautta tuhota.
Hiukan harmitti sillä vastassa oli tosi hyviä pelaajia ja oma peli sujui hymyhuulilla näitä kavereita nollatessa. Olisi ollut siistiä jatkaa samaa hommaa loput 30minuuttiakin. No ehkä sitten ensi kerralla.

Tänään lähentäjä tuntuu edelleen hiukan aralta. Pienellä venähdyksellä varmaankin selvitään, mutta saa nähdä tuleeko ensi viikon maanataina oleva ottelu vähän liian nopeasti.
Tämän päivän treenit jätän kuitenkin väliin ja teen paikkaavana vähän juoksua tai pyöräilyä. Aamupäivästä tuli tosin jo käytyä vähän lyömässä tennistä palloa, mutta se oli enemmänkin ulkoilua kuin urheilua.

Federerillä on nimikkomaila. Itse en taida samaan yltää. ;)
Pyörä on etujarrua, satulatolpan kiristintä ja takavaihtajan vaijeria vaille kasassa, joten voi olla että tänään pääsee jo vähän kokeilemaan miltä ajoasento tulee tuntumaan.
Viikonloppuna on varmaan jo kasassa, joten saan tännekkin laitettua ne pariin otteeseen mainostamat vertailukuvat tästä ja edellisestä setupista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...