sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pyörä melkein koottu ja kenkien hankinta edessä

Tänään on osa jaloista tosi kipeät/kireät. Eilinen 90min pelissä höyryyminen sai etenkin lähentäjät tosi kipeiksi. Lisäksi jalat on suht kokonaisvaltaisesti jumissa, mutta olo on onneksi hiukan jo päivän edetessä helpottunut. Jalat vaatii taas hiukan totuttelemista kun siirrytään kovalta tekonurmelta pehmeällä luonnon nurmelle. Vielä kun nurmet on ollu hiukan märkiä niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Ihan eri paikat jaloista tulee siis kipeiksi.
Eroa voisi varmaankin kuvailla asfaltilta oikein pehmeällä pururadalla siirtymisellä.
En tiedä miten päin oon taas kalenteria katsonut kun tuota ensi viikon ohjelmaa päässäni laadin. Eihän mulla koko viikkoa ole peleistä vapaata vaan se peli on vaan `siiretty` viikonlopulta keskiviikolle. Eli mitään intensiivistä viikkoa ei kyllä saa rakennettua, koska seuraava peli on jo sitten seuraavana maanantaina. No palauttelevaa lenkkiä pitää ainakin koittaa tehdä ja tiistaina juoksua ja terävämpiä loikkia, koska en pääse töiden takia valmistaviin treeneihin.

Eilen koin mukavan yllätyksen kun puhuin puhelimessa broidin kanssa. Melkein kaikki osat oli saatu hankittua ja kaiken lisäksi vielä melkoiseen pilkkahintaan. Pyörä on jo kaiken lisäksi suht pitkälle kasattu joten viikonpäästä tähän aikaan olen jo tod. näk. ajanut ensimmäiset metrit. Pyörähän ei ole tosiaankaan mikään tietä nielevä maantiepyörä vaan suht raskaasti jousitettu maasto versio. Mielummin siis ajan metsäpolkua alamäkeen kun asfalttia ylämäkeen.
Pitää pistää teille sitten ne vertailu kuvat uudesta ja vanhasta setupista sitten kun pyörä on kasassa.

Tänäänhän on kaikkien äitien päivä ja tällä kertaa myös mun päivä. Pitäisi siis varmaan päivittää tuonne sivuun että ikää ei ole 23 vaan nyt 24. Vuoden päästä ikäni pyöristetään jo 30 suuntaan joten pientä ikäkriisiä siis puskee. ;)
Lahjaksi vanhemmilta olin pyytänyt pientä sponsorointia juoksu kenkiin liittyen. Nyt sitä sitten tuli joten ensiviikolla voisi varmaan suunnata kaupoille.
Ajatuksissahan mulla oli New balancen minimus zero road:it. Vähän paljasjalka tyyliset juoksukengät, mutta ei sitten kuitenkaan ihan. Pitää nyt vielä tehdä hiukan tutkimustyötä ja sitten ensi viikonloppuna käydä kokeilemassa miltä kengät sitten omassa jalassa tuntuvat.
Mitään super pitkiä lenkkejä en juokse joten noi Freet ajaa asiansa vähän pitemmissä lenkeissä ja sitten nämä uudet tulisivat enemmänkin lyhyihin ja vähän nopeampiin pyrähdyksiin.


4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...