torstai 3. toukokuuta 2012

Terve, ainakin fyysisesti

Tänään oli töihintulo terveystarkastus. Verikokeet olivat otettuna jo viime viikolla ja nyt sitten katsotaan olenko fyysisesi sovelias tähän duuniin. Vastahan täällä on reilut 2vuotta oltu. No ei se mitään, aina on mukava kuulla vähän tietoja omasta kehosta.
Elämäntavat olivat kaikki erittäin hyviä. Tupakoimattomuus, alkoholin vähäinen käyttö, liikunta ja ruokajutut. Muutenkin noi perusjutut niin töissä kun vapaa-ajalla oli ihan hyvin kunnossa.
Pieni verenkuva oli otettuna ja sielläkään ei oikeastaan mitään ihmeellistä löytynyt. Mainitaan nyt kuitenkin noi perusjutut sieltä.
Hemoglobiini osoitti 137 eli menee miehen normaali rajojen sisään. Miesten normi alaraja on 134 joten suht niukasti sinne menee. Voisi siis katsoa jos rautaa jostain vähän lisää saisi, mitään tabletteja ei ole kuitenkaan tarvetta ruveta syömään. Keho kun ensiksi käyttää normaalit rautavarastot ja sitten vasta "ylimääräiset" joten rautaa ei kannata tankata jos ei oikeasti ole tarvetta.
Kolesterolit olivat 0.6 alle sen maagisen 5, mutta hyvien ja huonojen rasvojen osuus oli hiukan huonoihin kallellaan. 0.1 eli ei mitään suurta juttua siinäkään. :)
Verenpaine näytti 113/64 ja pulssi tuon 10min istumisen ja jutustelun jälkeen 43.
Ei siis mitään kovin ihmeellistä silläkään rintamalla.

Sain sähköpostitse jokin aika sitten kysymyksen koostani (voiko noin sanoa?).
Ajattelin ensiksi että en asiasta kirjoita, koska tässä ei mitään lihasmassaa olla keräämässä tai painoa pudottamassa. Nyt kuitenkin voisi ynnätä tähän ihan nopeat perusmitat, kun tähän kirjoitukseen ihan hyvin sopivat.
Pituutta on 178cm ja painoa n.67kg. Painoindeksi 21.1 ja rasvaprosentti n.11.
Vaatekaupassa tartun 31/32 farkkuihin koska 80% sen koon farkuista on täydellisen kokoisia mulle.
Melko pieni, tai kuvaavammin, kapea henkilö tällä kirjoittelee.
Kehon rakenne on vähän sellainen että tuo lihasmassa ei tykkää ihan kauheasti tarttua, vaan lihaksisto on pitkää ja jänteistä. Ihan turha siis haaveilla kehorakentajan urasta.
Olen kyllä paljon mielummin kevytrakenteinen, kuin iso ja leveä lihaskasa.

Poseeraus kuvaa ette saa, mutta eiköhän tuosta vähän suuntaa saa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...