tiistai 1. toukokuuta 2012

Kesän ekat tennikset

Tänään tuli taas pari selvää kevään merkkiä. Lähijärven vedet olivat täysin sulaneet kuten myös tenniskentät. Uimaan ei viitsinyt lähteä, joten vaihtoehdoksi jäi tenniksen pelaaminen.
Tunti tuli lätkittyä ja yllättävän hyvin siihen palloon osui taas pitkän talven jäljiltä. Viime kesänä tuli aloitettua tenniksen lätkiminen, kun lähellä on useampikin hyvä kenttä. Kenttiä on tosiaan monta vierekkäin, joten tosi harvoin käy niin, että kaikki olisivat varattuja. Ilmaistakin on, joten ei voi kyllä valittaa.
Mitenkään pisteistä ei pelata vaan pallotellaan vaan. Sen verran heikkoa on kuitenkin molempien lyöminen vielä että välillä joutuu spurttailemaan pallon perässä. Välillä onneksi tulee jo ihan kivoja "pallorallejakin".
Suunnilleen tunti tuli tänään pelailtua ja sää oli kyllä loistava. Vajaa 20 lämmintä ja tuulikaan ei juuri kentille sattunut osumaan.

wikipedia.fi
Varsinaiseksi urheiluksi en kuitenkaan näitä tenniksiä laske, vaikka välillä voi vähän hiki tullakkin. Hupia, ei urheilua, joten harjoituspäiväkirja merkintä jää saamatta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...