sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sunnuntai päättää viikon

Tänään en urheillut vaan kuten jo eilen vähän enteilin, niin kävin ainoastaan hiukan kävelemässä ja nauttimassa hyvästä säästä.
Herätyskello oli asetettu niin että unta tulisi 9tuntia. Heräsin kuitenkin itsestään 15min ennen herätystä ja pyörin vielä vajaat 10min ennen kuin nousin kokonaan ylös. Sunnuntai aamut ovat mukavia koska silloin ei ole kiire mihinkään ja siksi onkin mukavaa makoilla tai torkuttaa aamuisin, varsinkin kun en sitä muuten juurikaan harrasta. Välillä sunnuntait menee sitten kokonaisuudessaan liian palautteluksi (lue: löhöilyksi) joka ei sitten olekkaan enää niin mukavaa. Illalla on levoton ja huonolla tavalla energinen olo.
Tänään kuitenkin lähdin rauhallisen aamiaisen jälkeen satamaan kahville. Matkalla muistin että lähistöllä on vanhojen autojen tapahtuma, joten päivän palauttelevan kävelyn reitti oli siinä samassa selvillä. Napit korviin ja autoja katsomaan. Siitä sitten hiljalleen takaisin satamaan kahville ja jatko aamupalalle.

Tykkään syksystä enemmän kuin mistään muista vuodenajoista, mutta nämä viileät alkukesän kelit on myös mieluisia Ei ole liian kylmä, mutta ei tarvitse hikoillakkaan, vaikka mitään ei tekisikään. Farkut, neule ja huivi ovat ne vaatekappaleet joita mieluiten päälläni kannan ja nämä kelit ovat juuri loistavia tuolle varustukselle.
Loppupäivä onkin ollut tänään sitten oleskelemista kauppakäyntiä, pientä kokkailua sekä partsin siivousta lukuunottamatta. Hyvä sunnuntai kaiken kaikkiaan.

Parin viime viikon liikunat on jäänyt listaamatta, joten ei toisteta virhettä tällä viikolla.

Ma: Vappuvapaa
Ti: Vappuvapaa
Ke: Sali
rintalihakset x2 9.5, hauis x2 9.5, olkapäät x2 5.0, ojentajat x2 8.0, ylätalja x2 10+10
To: Sali
vatsat, alavatsat, saksaus, soutu, polkupyörä, vatsa käännöt
Joukkueen treenit
Pe: Joukkueen treenit
La: Peli 90min
Vajaan tunnin palauttava kävely
Su: Lepo

Suht kevyt viikko tuon vappuvapaan takia. Vappuna oli kaikkea puuhailtavaa joten ajattelin että otetaan vähän vapaata. Eipä tuo hirveästi haittaa koska tässä on pari viikkoa menty hiukan kevyemmällä ohjelmalla muutenkin. Tekosyynä voisi pitää kauden aloitusta ja sen vaatiman rytmin hakemista. Ensi viikolla olisi tarkoitus jo vähän parantaa menoa ja sitä seuraavalla päästä jo itseä tyydyttävään tahtiin.
Ensi viikko on tosin suht poikkeuksellinen ja "ylimääräisiä" menoja on parinakin päivänä. Jos nyt koittaisi suunnitella vaikka vähän etukäteen, niin ei sitten vaan lamaantuisi, kun kaikki ei menekkään normaali rytmin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...