perjantai 11. toukokuuta 2012

Day after hieronta

Vaikka eilinen hieronta ei mitään runnomista ollutkaan niin kyllä on hartiat melko arat tänään. Vähän kun pyörittelee ja liikuttelee niin saa tosi mukavia tuntemuksia aikaan, eli voisi päätellä että hartiatkin olivat käsittelyn tarpeessa. Ensi viikolle voisi koittaa hommata samanlaisen käsittelyn + sitten jalkojen käsittelyn.
Ensi viikolla on vapaa viikonloppu peleistä joten olisi juurikin hyvä viikko itsensä huoltamiselle ja treenaamiselle. Ajattelin tehdä ensi viikolla 2 jalkapunttia, koska jalat voi olla vaikka kuinka jumissa viikonloppuna. Normaali viikkoina pitää olla suht tarkkana, jotta jalat on mahdollisimman fresh:it ja terävät. Suurinosa viikoista meneekin enemmän ja vähemmän niin, että alkuviikko palautellaan ja sitten loppuviikosta ruvetaan jo valmistautumaan viikonlopun peliin, jonka takia omatoimiset treenitkin on enemmän kevyttä palauttelua. Nää vapaat viikot pitää koittaa käyttää siis mahdollisimman hyvin hyödyksi, juuri tuon takia.
Ajattelin että viikkoon sisältyisi kaksi jalkapunttia (ti ja pe), joukkueen treenit (ma, to ja pe), lenkki (su?) ja 1-2 muuta salitreeniä joko kädet ja vatsat yhdistettynä tai sitten ominaan.
Tuon jos saan tuollalailla toteutettua, niin olen tyytyväinen.

Näihin normaaleihinkin viikkoihin pitäisi mahduttaa ainakin yksi lenkki lisää, joten siinä on vähän petrattavaa. Lisäksi odottelen pyörää, että pääsisi kulkemaan sillä treenimatkat, eli 5km suuntaansa.
Tänään pitäisi broidin saada suurinosa/kaikki tarvittavat osat ostettua, joten hyvällä tuurilla viikonpäästä tähän aikaan, pyörä on jo ajossa.
Pyörä operaatiohan on tosiaan sellainen että vanhan pyörän osat siirrellään uuteen ja parempaan runkoon, mutta kuten varmaan kaikki pyörän omistajat tietää niin se että osat sopisivat suoraan on yltiöoptimistista toiveajattelua. Kaikki ei siis käynyt suoraan, joten tässä nyt köytyy sellaisen 100-200e, mutta ne onneksi saa varmasti suunnilleen takaisin, kun myy nuo ylimääräiset sitten pois.
Toivottavasti ei tuu isompia mutkia matkaan, koska intoa polkemiseen on roppakaupalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...