keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Keskiviikon turinointia

Tänään on poikkeuksellinen päivä. Oon yleensä tiistait ja keskiviikot iltavuorossa töissä, mutta nyt kun on illalla peli, niin työtkin oli luonnollisesti siirretty aamuun.
Vielä ei ole normaalia enempää päivät sekaisin, mutta eiköhän ne tässä vielä mene, varsinkin kun huomenna menen taas normaalia myöhempään töihin.
No ihan hyvä totutella vähän muunlaisiin rytmeihin, koska juhannuksen jälkeen kun duunissa alkaa lomat pyörimään, niin omatkin vuorot heittelee vähän sinne tänne.
Juuri ennen juhannusta työvuorot muokkautuu vielä niinkin että pääsen tiistaisin joukkueen treeneihin, kun taas maanantai jää pois. Eli toinen iltavuoro siirtyy tiistailta maanantaille. Maanantaisin yleensä palautellaan, joten se on helppo tehdä omatoimisesti, kun taas tiistaina on torstain ohella viikon kovimmat treenit joissa olisi hyvä olla paikalla.
On tässä nyt kaksi kautta menty niin että olen ollut, lomia lukuunottamatta, kaikki tiistait pois, mutta tähän tulee nyt tosiaan muutos.

Tänään olisi siis melkoisen haastava päivä vielä edessä. Vierasottelu arkena on tällä sarjatasolla aina hiukan haasteellinen. Töistä pitää päästä sopivaan aikaan pois, ruokailut sopivaan aikaan ja vielä illalla pitäisi löytyä energiaa töiden ja bussissa istumisen jälkeen.
Tälläisellä kelillä sitä energiaa onneksi aina jostain löytyy juuri sen verran että pelin pystyy hyvin pelaamaan ja onneksi mun duuni on sellainen että saan joustettua työajoissa oikeastaan niin paljon kuin vaan haluan, kunhan teen tunnit joskus sisään ja merkkaan muutokset ajoissa listaan (välillä meinaa hiukan unohtua).
Vuorotyön takia on pitänyt opetelle jopa käyttämään kalenteria. Toisinaan unohtuu jotain juttuja sinne merkata, mutta onneksi joku aina muistuttaa. Toisinaan kalenteri unohtuu johonkin ja jokin asia sen takia unohtuu.
Näin kävi viime sunnuntaina.
Innostuin niin paljon pyöräkauden avauksesta ja samaan aikaan unohdin vilkaista kalenteria, joten tässä lähellä ollut UusiLahtiJuoksu meni täysin ohi.
Jos olisin muistanut olisin suunnannut nenäni Lahden satamaan ja katsonut ohi `kiitäviä` juoksioita ja nauttinut auringosta. Juoksijaksi itsestä ei ollut, koska nivunen oli juuri kuntoutunut ja lauantaina oli täysi 90min futista alla. Alunperin olin ajatellut että kävisin kympin juoksemassa, mutta turha sitä on mennä vajaaseen tuntiin juoksemaan, koska sen voi tehdä itsenäisesti ja ilmaiseksi.
Kalenterissa on kuitenkin syksylle merkittynä kaksi juoksu tapahtumaa, jotka molemmat aijon käydä juoksemassa, jos jalat vain juoksu kunnossa silloin ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...