perjantai 1. kesäkuuta 2012

Energiat lopussa

Tänään oli mukava päivä duunissa. Pari nuorta urheilijan alkua ja vähän pidempi kotikäynti setti. Suht easy päivä siis, mutta silti kotiin päästessä tuntui kun olisi pidemmänkin päivän uurastanu.
Sen verran päivä painotteinen työpäivä oli, että en ehtinyt himassa kun oikeastaan syödä ja käydä suihkussa ennen kun pitikin jo lähteä treeneihin. Joku kuitenkin ihmettelee miksi pitää käydä suihkussa jos on lähdössä treeneihin hikoilemaan, joten selitys on varmaan paikallaan. Pitkät paksut hiukaset kun omistaa, niin joskus tuntuu että päänahka on niin arka ja kipeä, että meinaa ruveta päätä särkemään. Silloin ainut keino on mennä suikuun. Että sillä lailla.

Treeneissä jatkui ja oikeastaan vielä paheni tää uupumus. Jalat kyllä liikkui, mutta hirveästi niitä piti `käskeä`. Välillä jalat juoksee ihan itsestään ja tulee säntäiltyä sinne tänne, kun taas tänään jokaiseen liikkeeseen piti kroppa tavallaan pakottaa. Energiat olivat jollain tavalla siis vähissä. Oon välillä perjantaisin pahalla tuulella kun pääsen duunista kotiin, ihan sen takia että yhtäkkiä iskee hirvee uupumus. Ihan kuin kaikki viikon työt pamahtaisivat harteille. Hölmöä, koska oikeastaan perjantaina pitäisi käydä juurikin päinvastoin.

Salitreenit ovat jääneet viime aikoina liian vähälle. Aikataulut on ollut sellaisia että ei ole ollut hirveästi aikaa jäädä töiden jälkeen salille (ja välillä oon vaan livistäny). Salitreenejä vois kyllä tehdä ennen duuniakin, paitsi käsiä, mutta ei jotenkin ole osannut lähteä aikaisemmin. Käsiä ei voi ennen tai duunin aikana tehdä, koska sitten kädet vaan tärisee lopputyöpäivän ja voisin kuvitella että se ei tunnu hierottavalta kovin mukavalta.
Pitäisi kyllä koittaa saada noita saleja tehtyä paremmalla prosentilla, koska ne ovat oikeastaan enemmän kuntopiiri tyylisiä kuin täysiä tappotreenejä, joten säännöllisyys olisi suht tärkeää.
Ensi syksynä, kun tämä kausi on ohi, niin ajattelin että otan talven yli kestävän salitreeni rupeaman, jossa niitä painoja nostettaisiin vähän enemmän ja isommin. Sitten kauden taas lähestyessä siirtyisi ylläpitävään.

Mullahan ei ole mitään `kesäksi kuntoon` tai muutakaan tavoitetta vaan tarkoitus on pelata kesän pelit mahdollisimman hyvin ja nauttia kesästä sekä urheilusta. Pitemmällä aikavälillä (parissa vuodessa) olisi tarkoitus hinata yleinen kunto, voimataso ja urheilullinen elämäntapa astetta tai mielellään paria korkeammalle.
Näistä kolmesta kaksi on jo suht hyvin hallussa, kun taas voimatasossa on eniten kehitettävää. Haluan kuitenkin kaikissa noissa vielä parantaa, mutta mitään deadlinea en ole asettanut.
`Hiljaa hyvä tulee`.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...